Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Ciekawe ale nie powalające

Jeden z ciekawszych budynków w Szczecinie. Pozostałość po Starym Szczecinie z przed wojny jeśli... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 marca 2019
VisitorKiezix
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Wyremontowana kamienica -> obecnie szkoła

Wyremontowana, stylowa XVI wieczna kamienica. Podczas II wojny światowej wnętrze budynku zostało... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 maja 2019
michal099
,
Szczawno Zdrój, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (6)
  
Recenzje (6)
Filtruj recenzje
6 wyniki
Oceny podróżnych
1
4
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
1
4
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 recenzji
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Wyremontowana, stylowa XVI wieczna kamienica. Podczas II wojny światowej wnętrze budynku zostało zniszczone. Odbudowano je 1955 roku. Obecnie w budynku znajduje się szkoła: Liceum Plastyczne. Elementy charakterystyczne: skośne okna na klatce schodowej

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, michal099
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z ciekawszych budynków w Szczecinie. Pozostałość po Starym Szczecinie z przed wojny jeśli ktoś interesuje się architekturą to naprawdę warto po podziwiać fasadę Niektórzy twierdzą że to jest Jeden z najstarszych domów w Szczecinie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji