Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja”
KARKUT Restauracja — recenzja

KARKUT Restauracja
Nr 7 wśród 425 Restauracje (Szczecin)
Zakres cen: 9 USD - 52 USD
Opis: Dzisiaj tworzymy nową historię – Restauracja Karkut – na ulicy, w przeszłości zwanej Karkutschstrasse. Restauracja, zasadą której jest połączenie nowoczesnych trendów i tradycji, dań autorskich i klasycznych, serwisu oraz obsługi. Restauracja, w której dbamy o jakość produktów – bądź to sezonowana wołowina, świeże owoce morza albo ryby. Soczyste steki zaskoczą nawet najbardziej wymagających smakoszy a zbilansowana karta win znajdzie swoich koneserów. Elegancki wystrój tworzy unikalny niesamowity klimat. Zapraszamy do kulinarnej podróży w Restauracji Karkut!
Informacje o restauracji
Opis: Dzisiaj tworzymy nową historię – Restauracja Karkut – na ulicy, w przeszłości zwanej Karkutschstrasse. Restauracja, zasadą której jest połączenie nowoczesnych trendów i tradycji, dań autorskich i klasycznych, serwisu oraz obsługi. Restauracja, w której dbamy o jakość produktów – bądź to sezonowana wołowina, świeże owoce morza albo ryby. Soczyste steki zaskoczą nawet najbardziej wymagających smakoszy a zbilansowana karta win znajdzie swoich koneserów. Elegancki wystrój tworzy unikalny niesamowity klimat. Zapraszamy do kulinarnej podróży w Restauracji Karkut!
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedna z lepszych restauracji w jakich jadłem. Dania to poezja, zaś profesjonalna i przemiła, z dużym poczuciem humoru obsługa kelnerska dopełnia całości. Rewelacyjna informacja o posiłku, który szef kuchni przygotował w taki sposób, że już dzisiaj wiem że wrócę. Brawo !!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Grajek76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karkut_Rest, Kierownik ds. PR, KARKUT RestauracjaOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, kiedy nasi Goście wychodząc z restauracji są w pełni zadowoleni. Z niecierpliwością czekamy an kolejną wizytę - Zespół Restauracji Karkut

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (107)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 107 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Oryginalna, ekskluzywna, na wysokim poziomie restauracja.
Obsługa jak najbardziej profesjonalna, jednak przez ten profesjonalizm atmosfera staje się lekko nienaturalna.
Dania smaczne, estetycznie podane.
Zapłaciliśmy za obiad dla dwóch osób ponad 600 zł.
Wydaje się to być zbyt drogo, bo nie zamówiliśmy jakichś specjalnych, drogich dań. Może dlatego, że obsługiwało nas dwóch kelnerów ?
Może za przystawkę podaną na wstępie ?
Reasumując mam wątpliwości czy obsługa, miejsce i dania są tu dwa razy lepsze niż w innych dobrych restauracjach w Szczecinie, gdzie płaciliśmy o połowę mniej.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, miro740
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karkut_Rest, Kierownik ds. PR, KARKUT RestauracjaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię. Ceny wynikają z jakości produktów, z których przyrządzamy nasze dania, a w tej materii nie pozwalamy sobie na kompromisy. Wysokość rachunku jest sumą tylko i wyłącznie zamówionych przez Gości dań i napojów. Zarówno starter, jak i obsługa kelnerska (niezależnie od ilości osób, które obsługują) - nie są to usługi, które doliczane są do rachunku.
Zapraszamy ponownie — Zespół Restauracji Karkut

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019

Odwiedziliśmy to miejsce w maju 2018 w ramach kolacji służbowej. Mimo iż nie byliśmy ogromną grupą, obsługiwało nas kilku kelnerów, przystawki, dania główne czy desery każdy dostawał w tym samym czasie-obsługa była niesamowicie zsynchronizowana, nie było niezręcznego czekania, aż każdy dostanie swoje zamówienie. Nigdzie indziej nie spotkałam takiego poziomu obsługi! A jedzenie...chyba brak słów, by je adekwatnie opisać. Nie tylko wygląd podanych dań zaspokajał walory estetyczne, ale zapach i smak to po prostu niebo dla żołądka. Zdecydowanie polecam! Podpisuję się dwiema rękami! Koniecznie spróbujcie, nie będziecie żałować!

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, doppiss
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karkut_Rest, Kierownik ds. PR, KARKUT RestauracjaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Dziękujmy za czas spędzony w naszej restauracji. Jest nam bardzo miło słyszeć, że pozostawiliśmy tak dobre wrażenia pod każdym względem. Niezwykle cieszymy się, że zapewniliśmy dobrą atmosferę i zachwyciliśmy naszymi daniami.
Zespól Restauracji Karkut

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 czerwca 2019

Świetna restauracja ze znakomitym jedzeniem oraz bardzo profesjonalna obsługą. Trzeba pójść, spróbować i zobaczyć. Słowa nie powiedzą.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Sergio W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karkut_Rest, Kierownik ds. PR, KARKUT RestauracjaOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Jest nam niezmiernie miło kiedy nasi Goście doceniają nasze starania. Zapraszamy ponownie, Zespół Restauracji Karkut

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsza restauracja w Szczecinie, obsługa na bardzo wysokim poziomie, dania są obłędne polecam z czystym sumieniem

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karkut_Rest, Kierownik ds. PR, KARKUT RestauracjaOdpowiedź udzielona 27 maja 2019

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Jest nam niezmiernie miło kiedy nasi Goście doceniają nasze starania. Zapraszamy ponownie, Zespół Restauracji Karkut

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

KARKUT Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w KARKUT Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem