Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (457)
Filtruj recenzje
457 wyniki
Oceny podróżnych
102
203
107
28
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
102
203
107
28
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 457 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rezerwując ten hotel liczyłam się z tym ze to jest budget hotel ale niestety budget to mało powiedziane...
Hotel skromny z dziwnym zapachem na pietrze.
Pokój skromny i z nieprzyjemnym zapachem..Wykładzina z plamami ze było obrzydzenie aby postawić bosą stopę na niej.Na 3-osobowa rodzine aż 2 ręczniki,po otrzymaniu 1 więcej w recepcji pani sprzątająca zostawiła ponownie tylko 2(może ma problemy z liczeniem).
W zależności od zmiany pracy ekipy sprzątającej pokoj był sprzątany pobieżnie a łóżka praktycznie nie zaścielane.
Wieczorami libacje i krzyki i nie dało otwierać się okna bo smród papierosów leciał do pokoju bo ktoś palił w oknach.
Śniadania dobre.Jedna z pan pracujących (starsza) rozdaje jedzenie w reklamówkach i sztućce ludziom na drogę a pozniej inni już nie maja szans aby zjeść owoc czy cos słodkiego bo wszystko rozdane zostało..
Ochrona czepia się ze auta postawione na „rondzie” i twierdzi ze parking hotelu jest duży.Owszem teren parkingu koło hotelu jest duży tyle tylko ze wg mnie miejsc parkingowych dla gości jest kilka bo reszta parkingu to dziury,ciemne bez lamp staż stają tam sita spoza hotelu,firmy transportowe jak i karawany.Goscie hotelowi parkują na miejscach dla niepełnosprawnych mimo braku posiadania takiego orzeczenia.Takze ochrona niech się zajmie tym i libacjami nocnymi w hotelu a nie siedzi i ogląda tv wieczorami..
Hotel niżej niż budget...

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Freedom729836
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IbisBudgetSzczecin, Manager, Ibis Budget SzczecinOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny użytkowniku Freedom729836,
Bardzo dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się swoją opinią pomimo, iż nie była ona pozytywna. Ubolewam tylko, że nie podzieliła się Pani tą opinią podczas jednej z naszych rozmów w trakcie Państwa pobytu. Odniosłam wrażenie, że są Państwo zadowoleni z naszych usług, gdyż nie wspomnieli Państwo nic o jakichkolwiek niedogodnościach . Do dzisiaj bardzo miło wspominam rozmowę z Państwem tym bardziej jestem zaskoczona pozostawioną przez Państwa opinią. Gdyby wtedy Państwo wyrazili swoje niezadowolenie na pewno potrafilibyśmy sprostać oczekiwaniom. Parking hotelowy posiada 150 miejsc parkingowych a pokoi 120. Nie ma możliwości aby dla gości zabrakło miejsca tym bardziej, iż nie wynajmujemy miejsc parkingowych pobliskim mieszkańcom - nie wiem skąd ta informacja. Chciałabym również odnieść się do kwestii śniadań gdzie owszem były grupy podczas Państwa pobytu jednak nikt nie wydawał jedzenia ani sztućców w reklamówkach a bufet był na bieżąco uzupełniany. Jeszcze raz dziękuję za opinię i zachęcam na przyszłość do zgłaszania wszelkich niedogodności już podczas pobytu.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Nasz pokój był brudny, okna zepsute, wszędzie kurz. Bardzo śmierdziało papierosami. Ogólnie wrażenia bardzo złe, jak weszliśmy do pokoju to na prawdę zastanawialiśmy się nad zmianą hotelu, pomimo iż już zapłaciliśmy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Igaluv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IbisBudgetSzczecin, Manager, Ibis Budget SzczecinOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowna użytkowniczko Igaluv,
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się z nami opiniąi na temat pobytu w ibis budget Szczecin. Jest nam niezmiernie przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań za co najmocniej przepraszamy.
Mam nadzieję, że będziemy mieli szansę gościć Panią u nas ponownie i kolejny pobyt będzie w 100 % satysfakcjonujący.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Uprzejma obsługa. Czysto, pokój i łazienka duże. Estetycznie. Trochę na uboczu, ale dobra komunikacja z centrum autobusem nr 61. Blisko do Lidla i Cmentarza Centralnego. Brak klimatyzacji. Ogólnie polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, aschabowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IbisBudgetSzczecin, Manager, Ibis Budget SzczecinOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny użytkowniku aschabowski,
Dziękujemy, iż zechciał się Pan z nami podzielić swoją opinią po pobycie w hotelu Ibis Budget Szczecin.
Jest nam bardzo miło, iż Pana opinia była tak miła i pozytywna.
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług ponownie.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Obsługa wiecej niż doskonała.Pan recepcjonista,jak w 5-cio gwizdkowym hotelu, spełnił nasze wszyskie prośby.Kultura osobista tego Pracownika na najwyższym poziomie.Serdecznie dziękujemy.
Śniadania bardzo dobre a Pani obsługujaca gości bardzo,bardzo miła.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Zbigniew654
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IbisBudgetSzczecin, Manager, Ibis Budget SzczecinOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny użytkowniku Zbigniew654,
Bardzo dziękujemy, iż zechciał Pan poświęcić czas i podzielił się Pan z nami swoją opinią po pobycie w hotelu Ibis Budget Szczecin.
Jest nam bardzo miło czytając takie słowa. Oczywiście podzielę się ze wszystkimi pracownikami Pana opinią.
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług ponownie.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IbisBudgetSzczecin, Manager, Ibis Budget SzczecinOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji