Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Piękny i monumentalny gmach

Muzeum Narodowe robi ogromne wrażenie - szczególnie fasada gmachu i jej monumentalizm. Wpisane na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 września 2019
MrTFSMC
,
Gdynia, Polska
Wizytówka miasta

Jeden z najbardziej charakterystycznych budynków na Wałach Chrobrego. Okazała wizytówka miasta... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 maja 2019
mateoosh2
,
Poznań, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (20)
  
Recenzje (20)
Filtruj recenzje
20 wyniki
Oceny podróżnych
12
2
4
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
12
2
4
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 20 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Muzeum Narodowe robi ogromne wrażenie - szczególnie fasada gmachu i jej monumentalizm. Wpisane na stałe w panoramę Szczecina powinien być obowiązkowym punktem każdej wycieczki.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, MrTFSMC
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Poza tym, że budynek okazały nie można o tym muzeum powiedzieć nic dobrego. Niemiła obsługa, mało rzeczy mogących zainteresować dzieci czy młodzież. Muzeum powinno zobaczyć jak działają inne i wyciągnąć wnioski. Szkoda pieniędzy i czasu

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Lipkaxxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z najbardziej charakterystycznych budynków na Wałach Chrobrego. Okazała wizytówka miasta, robi wrażenie.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, mateoosh2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

Ilość zawartych we wnętrzu eksponatów i pomieszczeń rozczarowała mnie. Sądząc po wielkości budynku spodziewałam się czegoś innego. Nie mogłam odnaleźć nawet wc.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, eltr0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2018

Możliwość obejrzenia wielu wystaw z przeróżnych epok historycznych. Minusem dla mnie jest przede wszystkim bardzo niemiła obsługa.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, 303micha_g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji