Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 16:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Piekny gmach

Budynek jest piekny - robi wrazenie. Jest widoczny przy wjezdzie do Sczecina . Eksponaty juz nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 listopada 2019
Barbara P
,
Jaworzno, Polska
Wizytówka miasta

Jeden z najbardziej charakterystycznych budynków na Wałach Chrobrego. Okazała wizytówka miasta... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 maja 2019
mateoosh2
,
Poznań, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (22)
  
Recenzje (22)
Filtruj recenzje
22 wyniki
Oceny podróżnych
11
3
6
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
11
3
6
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 22 recenzji
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Poza tym, że budynek okazały nie można o tym muzeum powiedzieć nic dobrego. Niemiła obsługa, mało rzeczy mogących zainteresować dzieci czy młodzież. Muzeum powinno zobaczyć jak działają inne i wyciągnąć wnioski. Szkoda pieniędzy i czasu

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Lipkaxxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z najbardziej charakterystycznych budynków na Wałach Chrobrego. Okazała wizytówka miasta, robi wrażenie.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, mateoosh2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

Ilość zawartych we wnętrzu eksponatów i pomieszczeń rozczarowała mnie. Sądząc po wielkości budynku spodziewałam się czegoś innego. Nie mogłam odnaleźć nawet wc.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, eltr0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2018

Możliwość obejrzenia wielu wystaw z przeróżnych epok historycznych. Minusem dla mnie jest przede wszystkim bardzo niemiła obsługa.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, 303micha_g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

To najbardziej zaniedbane miejsce w Szczecinie . Nic sie tam nie zmienia chyba od 50 lat . Ktokolwiek jest za to odpowiedzialny dyrektor , kustosz , wojewoda czy inny urzednik powinien stracic swoja prace . Potrzebne sa nowe pomysly ... . To miejsce jest piekne ale wymaga gospodarza .

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
2  Dziękujemy, Salokin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji