Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (57)
Filtruj recenzje
57 wyniki
Oceny podróżnych
53
3
0
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
53
3
0
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 57 recenzji
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Polecamy z czystym sumieniem!! Spędziliśmy w tym miejscu wspaniały weekend. Apartament elegancki, gustowny, bardzo czysty. Kontakt z właścicielami bez najmniejszych zarzutów, są bardzo mili i pomocni. Jeżeli zawitamy ponownie do Trójmiasta, to na pewno skorzystamy z usług Apartaments Factory. Pobyt w takim miejscu to czysta przyjemność. I jeszcze ta wanna w pokoju... :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Martyna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Polozenie apartamentu w samym sercu Sopotu pozwolilo mi na oszczednosc czasu: wszedzie blisko; kilka minut spacerkiem nad morze! Przyjechalam sluzbowo i po swoich spotkaniach biznesowych moglam zrelaksowac sie w przytulnym i wyszukanym wnetrzu apartamentu; Podobał mi sie kazdy szczegol! Cieplutko, czysto, a standardy obslugi na najwyzszym poziomie: bardzo sympatyczna Obsluga! Goraco polecam! Ja bez watpienia wroce ponownie!

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Gordina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

Piękny nowoczesny ale stylowy apartament.Bardzo czysto i wszelkie możliwe udogodnienia. Super lokalizacja - samo centrum Sopotu ale spokojna okolica no i blisko morza!!! Bardzo miła i pomocna obsługa. Gorąco polecam

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, apartament13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przyjemny pobyt w Sopocie , tylko w tym
Apartamencie . Na pewno przy kolejnych odwiedzinach tego miasta zatrzymamy się w tym samym miejscu . Zadbany i wyposażony we wszystko co niezbędne , tak piękny ze chciałoby się w nim zamieszkać :) polecam

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przytulny i nowoczesny apartament w centrum Sopotu, blisko plaży a jednocześnie z dala od zgiełku. Przemiła obsługa, na wszystkie pytania otrzymaliśmy wyczerpujące odpowiedzi. Gorąco polecamy, będziemy wracać !

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magdalena C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji