Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Zarezerwuj najniższą cenę w tych witrynach
Booking.com
87 USD
View deal
Hotels.com88 USD
Priceline87 USD
eDreams87 USD
CheapTickets88 USD
Agoda.com88 USD
Expedia.com
Wyświetl 9 oferty
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
52 wyniki
Oceny podróżnych
20
20
10
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
20
20
10
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
29 z 34 wśród 52 recenzji
Zrecenzowano: 14 lutego 2016

Villa Flaming to przytulne miejsce, którego dużym atutem jest lokalizacja, blisko do morze, a i do ścisłego centrum w 10 minut spokojnie się dotrze. Pokoje czyste, w łazienkach duży prysznic. Miła obsługa.

Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Natalia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: filizanka1, Właściciel, Villa FlamingOdpowiedź udzielona 5 marca 2016

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do kolejnego pobytu. Niedługo wiosna, a we Flamingu oznacza ona również piękny ogród wśród sosem, gdzie przy pięknej pogodzie można zjeść śniadanie, obiad i kolację.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lutego 2016

Bardzo blisko do plaży. W pokojach "chłodny" wystrój.
Cienkie ściany. Budynek wewnątrz prezentuje się lepiej aniżeli na zewnątrz.
Śniadanie oraz restauracja na dole na duży plus :) W restauracji pieką domowe ciasta.
Internet za free.

Termin pobytu: styczeń 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Joanna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: filizanka1, Kierownik, Villa FlamingOdpowiedź udzielona 5 lutego 2016

Bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się dostosować do potrzeb, oczywiście w miarę możliwości. Stąd pomysły na nowe oferty (np. Walentynki, Wielkanoc) czy też pakiety biznesowe.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Blisko morza i Baru Przystań. Z parkingiem. Pokoje przytulne, mogłyby być większe. Obsługa nierówna- recepcja bez szału, przemiłe panie sprzątające. W pokojach TV z sensownymi kanałami. Na dole fajna knajpka z sympatyczną obsługą. Nie wie, jak smakuje jedzenie, bo braliśmy tylko napoje.

Termin pobytu: styczeń 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ania K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: filizanka1, Właściciel, Villa FlamingOdpowiedź udzielona 5 marca 2016

Dziękujemy za uwagi, zwłaszcza te krytyczne. Pracujemy nad jakością naszych usług, stąd też obsługa recepcji musiała zostać w lutym częściowo wymieniona. Mamy nadzieję, że będzie teraz lepsza. I bardzo dziękujemy za miłe słowa o Paniach pokojowych, to niewątpliwie jeden z naszych atutów. Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 listopada 2015 z urządzeń przenośnych

Fajny hotelik blisko plaży. Miła obsługa. Pokój - jedynka bardzo malutki, ale czysty, wygodne łóżko, wszystko co potrzeba. Cena mogłaby być nieco niższa.
Prawdopodobnie tego samego właściciela tuż obok jest hotel bursztyn - tez tam miałem okazje nocować - nie polecam, komuna i bród.

Termin pobytu: listopad 2015
1  Dziękujemy, Pelesos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2015

Pokoje bardzo małe i jeszcze mniejsza łazienka, wszystko czyste i pachnące. Świetna lokalizacja, blisko do morza i blisko do centrum. Dobre śniadanie, choć brak świeżych owoców i nigdy nie pojmę jak można robić jajecznicę w bufecie ;-)Dobry stosunek ceny do jakości.

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jan K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji