Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Podstawa to lokalizacja”
Villa Flaming — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Villa Flaming
Miejsce nr 3 wśród 37 pensjonatów/zajazdów w Sopot
Zrecenzowano 14 lutego 2016

Villa Flaming to przytulne miejsce, którego dużym atutem jest lokalizacja, blisko do morze, a i do ścisłego centrum w 10 minut spokojnie się dotrze. Pokoje czyste, w łazienkach duży prysznic. Miła obsługa.

  • Data pobytu: lutym 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Natalia_siwka2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: filizanka1, Właściciel, Villa FlamingOdpowiedź udzielona 5 marca 2016

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do kolejnego pobytu. Niedługo wiosna, a we Flamingu oznacza ona również piękny ogród wśród sosem, gdzie przy pięknej pogodzie można zjeść śniadanie, obiad i kolację.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (40)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

21 z 25 wśród 40 recenzji

Zrecenzowano 4 lutego 2016

Bardzo blisko do plaży. W pokojach "chłodny" wystrój.
Cienkie ściany. Budynek wewnątrz prezentuje się lepiej aniżeli na zewnątrz.
Śniadanie oraz restauracja na dole na duży plus :) W restauracji pieką domowe ciasta.
Internet za free.

  • Data pobytu: styczniu 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Joanna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: filizanka1, Kierownik, Villa FlamingOdpowiedź udzielona 5 lutego 2016

Bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się dostosować do potrzeb, oczywiście w miarę możliwości. Stąd pomysły na nowe oferty (np. Walentynki, Wielkanoc) czy też pakiety biznesowe.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Blisko morza i Baru Przystań. Z parkingiem. Pokoje przytulne, mogłyby być większe. Obsługa nierówna- recepcja bez szału, przemiłe panie sprzątające. W pokojach TV z sensownymi kanałami. Na dole fajna knajpka z sympatyczną obsługą. Nie wie, jak smakuje jedzenie, bo braliśmy tylko napoje.

Data pobytu: styczniu 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ania K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: filizanka1, Właściciel, Villa FlamingOdpowiedź udzielona 5 marca 2016

Dziękujemy za uwagi, zwłaszcza te krytyczne. Pracujemy nad jakością naszych usług, stąd też obsługa recepcji musiała zostać w lutym częściowo wymieniona. Mamy nadzieję, że będzie teraz lepsza. I bardzo dziękujemy za miłe słowa o Paniach pokojowych, to niewątpliwie jeden z naszych atutów. Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 listopada 2015 z urządzeń przenośnych

Fajny hotelik blisko plaży. Miła obsługa. Pokój - jedynka bardzo malutki, ale czysty, wygodne łóżko, wszystko co potrzeba. Cena mogłaby być nieco niższa.
Prawdopodobnie tego samego właściciela tuż obok jest hotel bursztyn - tez tam miałem okazje nocować - nie polecam, komuna i bród.

Data pobytu: listopadzie 2015
1  Dziękujemy, Pelesos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2015

Pokoje bardzo małe i jeszcze mniejsza łazienka, wszystko czyste i pachnące. Świetna lokalizacja, blisko do morza i blisko do centrum. Dobre śniadanie, choć brak świeżych owoców i nigdy nie pojmę jak można robić jajecznicę w bufecie ;-)Dobry stosunek ceny do jakości.

  • Data pobytu: wrześniu 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jan K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Sopot)
w odległości 0.5 km
Sopot Marriott Resort & Spa
Sopot Marriott Resort & Spa
Nr 3 z 27 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 679
w odległości 1.4 km
Sofitel Grand Sopot
Sofitel Grand Sopot
Nr 2 z 27 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 955
w odległości 0.1 km
Villa Baltica
Villa Baltica
Nr 11 z 27 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 152
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.1 km
Hotel Bursztyn
Hotel Bursztyn
Nr 20 z 27 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 40
w odległości 1.2 km
Hotel Rezydent
Hotel Rezydent
Nr 7 z 27 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 298
w odległości 1.3 km
Sheraton Sopot Hotel
Sheraton Sopot Hotel
Nr 1 z 27 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 706
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Villa Flaming? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Villa Flaming — dodatkowe informacje

Adres: Emilii Plater 12, Sopot 81-777, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Północna > Pomorskie > Sopot
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 3 wśród 37 pensjonatów/zajazdów w Sopocie
Zakres cen: 176 zł–428 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Villa Flaming 3*
Liczba pokoi: 41
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Chcielibyśmy zachęcić Państwa do skorzystania z naszej oferty i spędzenia czasu w Villi Flaming. Trójmiasto ma wiele do zaoferowania turystom, a Sopot,z racji swojego centralnego położenia jest doskonałą bazą wypadową zarówno podczas pobytów wypoczynkowych, jaki biznesowych. Położenie Villi w cichej części Sopotu, 100 metrów od plaży, 10 minut spacerem od sopockiego Mola i centrum miasta, gwarantuje ciszę i spokój, nawet w szczycie sezonu. Flaming jest bardzo kameralnym miejscem, staramy się w nim stworzyć przyjazną atmosferę, której na pewno sprzyja też ogród ukryty wśród sosen, zwłaszcza w miesiącach wiosenno-letnich, jak i Filiżanka i kubek, restauracja i kawiarnia, miejsce, w którym poza dobrą kuchnią można poczytać książki, pograć w gry planszowe, posłuchać płyt winylowych, skorzystać z propozycji pokazów filmowych lub pobawić się z dzieckiem w kąciku z zabawkami. Spragnionym aktywności proponujemy skorzystanie z sauny, sali fitness, ping ponga i masażu. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Hotels.com i Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Villa Flaming. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem