Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Skontaktuj się z miejscem zakwaterowania, aby uzyskać informacje o dostępności.
Dostępne są podobne hotele.
Wyświetl wszystkie
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (151)
Filtruj recenzje
151 wyniki
Oceny podróżnych
130
19
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
130
19
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 151 recenzji
Zrecenzowano: 29 czerwca 2020

Piekny, sloneczny apartament. Nowoczesnie urzadzony, zlokalizowany w centrum Sopotu. Bardzo czysty. Obsluga pomocna i dostepna pod telefonem 24h. Jestesmy bardzo zadowoleni, na pewno wrocimy. Dziekujemy i pozdrawiamy.

Termin pobytu: czerwiec 2020
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, kamila b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna and Jaroslaw Ziolek, Właściciel, Sanhaus ApartmentsOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2020

Pani Kamilo, dziękujemy za opinię i cieszymy się, że pobyt w Sopocie był udany :) Serdecznie zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2020

To już kolejny udany pobyt w Sanhaus Apartments. Tym razem spędziliśmy długi czerwcowy weekend w apartamencie Mistral 3. Jest on przytulny, komfortowy i wyposażony we wszystkie niezbędne akcesoria (także w kuchni) co sprawiło że pobyt w nim był bardzo wygodny. W apartamencie znajduje się dodatkowa pufa która rozkłada się do rozmiarów jednoosobowego, wygodnego łóżka co przy pobycie z dzieckiem było bardzo przydatne. Bardzo miła i pomocna obsługa. Wszystkie niezbędne informacje i szczegóły potwierdzone mailowo. Polecamy i chętnie skorzystamy ponownie.

Termin pobytu: czerwiec 2020
Dziękujemy, Piotrek_Stas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna and Jaroslaw Ziolek, Właściciel, Sanhaus ApartmentsOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2020

Panie Piotrze, cieszymy się że mieliśmy przyjemność gościć Państwa ponownie. Z wielką przyjemnością witamy powracających gości. Zapraszamy do odwiedzenia pozostałych naszych apartamentów. Jest ich aż 57 i wszystkie zlokalizowane są w samym centrum Sopotu. Jest w czym wybierać :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2020

Apartament Grand spełnił nasze oczekiwania ,pokoje zostały przygotowane tak jak na zdjęciach ze strony ,wszystko super czyste i dopracowane w każdym calu .W apartamencie wszystkie potrzebne rzeczy:ręczniki,kosmetyki,tabletki do zmywarki,płyn do naczyń ,darmowe kapsułki do kawy ,ręczniki,pralka także wszystko czego rodzina potzrebuje.Apartament znajduje się 4min pieszej drogi od morza w pobliżu bar z domowymi obiadami oraz sklep i poczta .Do centrum Sopotu max 10min piechota .Udalo nam się zakwaterować duzo wcześniej i przedłużyć dobę oraz przechować bagaże bez problemu .Polecam serdecznie !

Termin pobytu: czerwiec 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MonikaP1037
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna and Jaroslaw Ziolek, Właściciel, Sanhaus ApartmentsOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2020

Pani Moniko, bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Cieszymy się, że apartament się Państwu podobał. Zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2020

Szczerze polecam apartamenty Sanhause!Narazie byłam z rocznym dzieckiem w apartamencie Lemon i jestem zachwycona.Właśnie z uwagi na dziecko ciesze się że trafiłam właśnie do tej firmy bo niczego mi nie brakowało. Czułam się jak w domu. Jest pięknie urządzony, dokładnie taki jak na zdjęciu, czyściutko, baaaardzo dobrze wyposażony, duży plus za Netflix i ekspres do kawy! Firma udostępnia łóżeczko turystyczne, fotelik do karmienia, nocnik dla dzieci co jest bardzo dużym udogodnieniem. Przez cały pobyt nie miałam problemów z wolnym miejscem parkingowym, kilka kroków od wejścia. Wszędzie blisko, 5 minut do Monciaka. Ogromne podziękowania dla baaardzo miłych, pomocnych i zaangażowanych pracowników firmy Sanhause, którzy są szczerze uprzejmi, bardzo pomocni i szybko można się z nimi skontaktować. Bardzo rzadko spotyka się tak miłą i pomocną obsługę, więc nie zmieniajcie się ;) Jak pobyt w Sopocie to tylko w Apartamentach Sanhause, ja z pewnością przyjadę nie raz!

Termin pobytu: luty 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 983aleksandraz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna and Jaroslaw Ziolek, Właściciel, Sanhaus ApartmentsOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2020

Pani Aleksandro, serdecznie dziękujemy za tyle ciepłych słów. Bardzo się staramy aby naszym gościom niczego nie brakowało, a szczególne tym najmłodszym. Jest nam niezmiernie miło czytać takie opinie. Zapraszamy ponownie do Sopotu - mamy w ofercie ponad 50 apartamentów i wszystkie równie piękne!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 stycznia 2020

Spędziliśmy w czasie ferii zimowych kilka dni z rodziną w apartamentach Lighthouse i Bacardi przy ul. Parkowej 44 usytuowanych w przepięknej odrestaurowanej kamienicy. Oceniamy je bardzo pozytywnie i szczerze rekomendujemy:-) Obsługa jest na najwyższym poziomie: miła i uprzejma, elastyczne godziny zameldowania i wymeldowania po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym. Apartamenty są w pełni wyposażone, dla zainteresowanych jest nawet sejf. Wnętrza urządzone są elegancko i z klasą oraz wysokim standardzie, każdy jest w innym stylu. W apartamentach jest bardzo czysto, a wyposażenie jest nowe. Jeżeli będziemy jeszcze gościć w Sopocie, z pewnością skorzystamy znów z oferty Sanhaus Apartments.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartamenty jasne i przestronne, położone w bardzo kameralnej i cichej ulicy ok. 100 metrów od morza.
Termin pobytu: styczeń 2020
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anitalos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnnaZiolek, Owner, Sanhaus ApartmentsOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2020

Pani Anito, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Było nam niezmiernie miło Państwa gościć i będziemy szczęśliwi mając możliwość powitania Państwa ponownie w naszych apartamentach w innym terminie.
Do zobaczenia w Sopocie! :) Ania Ziółek, Sanhaus Apartments.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji