Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“kawalerski”
Blekitny Pudel — recenzja

Blekitny Pudel
Nr 3 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 18 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Opis: Błękitny Pudel jest lokalem z wieloletnią tradycją. Charakteryzuje nas niecodzienny wystrój galerii sztuki, która mieściła się tu przed laty. Znajdziesz tu również doskonałe drinki, kuchnie czynną do ostatniego klienta i niezapomniany klimat. Uważaj! Takie połączenie może skraść Ci serce...
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

pyszne jedzonko <3 swietne drinki, obsluga na najwyzszym poziomie, bawilismy sie przednio. pozdrawiamy Pania Dominike :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, dinstergo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pudel96, Public Relations Manager, Blekitny PudelOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Cieszymy się, że wizyta w naszej restauracji była punktem takiego ważnego wydarzenia jak wieczór kawalerski. Mamy nadzieję, że dzięki temu zostaniemy w pamięci na długo i oczywiście zapraszamy częściej do świętowania innych okazji ! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia niebawem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 469)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

50 z 54 wśród 2 469 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Wszystko wyjątkowo dobrze doprawione . Miła atmosfera i cudowna obsługa. Super. Polecamy wszystkim

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pudel96, Public Relations Manager, Blekitny PudelOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Dziękujemy Pani Karolino za podzielenie się swoimi odczuciami po wizycie w naszej restauracji. Cieszymy się, że jedzenie, które Pani zamówiła smakowało, a obsługa i atmosfera zasłużyły na miano cudownej. Zapraszamy częściej i mamy nadzieję, że niebawem znów nas Pani odwiedzi i wypróbuje kolejne dania z naszego menu. Gorąco pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Super miejsce, miła atmosfera, dobra muzyka na żywo, Pani Dominika o nas dba serwując kolorowe drinki :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, AsiaiBeata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pudel96, Public Relations Manager, Blekitny PudelOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Pani Asiu, dziękujemy za miłe słowa. Niezmiernie miło nam, że zechciała Pani poświęcić chwilę na podzielenie się z nami swoją opinią. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani niebawem, a Pani Dominika po raz kolejny zaserwuje pyszne koktajle

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pan Arek uśmiechnięty, bardzo sympatyczny i bardzo pomocny w wyborze drinka :)
Miejsce wyśmienite do spotkań ze znajomymi, idealnie zlokalizowane, choć jestem mieszkanką Sopotu, z chęcią wrócę poza sezonem :))
PS. Pan Barman Mateusz robi najlepsze drinki :))

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, straszek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pudel96, Public Relations Manager, Blekitny PudelOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa. Niezmiernie miło nam, że odwiedzili nas Państwo wraz ze znajomymi, a jakość podanych drinków, obsługa i atmosfera zaowocują kolejną wizytą. Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam trafić na zmianę pana Arka, jest bardzo sympatyczny i potrafi doradzić dobre drinki oraz pana barmana Mateusza który je zrobi

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, K6474SOjuliar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Blekitny Pudel — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Blekitny Pudel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem