Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 257)
Filtruj recenzje
1 257 wyniki
Oceny podróżnych
841
277
85
33
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
841
277
85
33
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 257 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Doskonały w każdym calu, począwszy od boya hotelowego poprzez obsługę recepcji na paniach sprzątających skończywszy.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje kadra kierownicza w restauracji ART DECO, która troszczy się o dobre samopoczucie gości.
Pani dyrektor hotelu reprezentacyjna, właściwa osoba na właściwym miejscu.
Cudowny balans pomiędzy luksusem a rodzinnym wypoczynkiem.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartamenty narożne są wygodne dla rodzin z dziećmi
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, EWA-SL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManagerSopot, Guest Relations & Concierge, Sofitel Grand SopotOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Szanowna Pani Ewo,

Dziękujemy za fantastyczną ocenę naszego hotelu. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w naszym hotelu przywołał jak najlepsze odczucia. Zapewniam Panią, że powyższe słowa trafią do pracowników w nich wymienionych. Zadowolenie Gości jest dla nas najwyższym priorytetem, więc liczymy, że odwiedzi nas Pani w najbliższej przyszłości ponownie.

Z wyrazami szacunku,
Adrian Kowalski
Guest Relations & Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel, jeden z bardziej klimatycznych w którym byłem. W pokoju cztery balkony, jeden nawet w łazience. Jak zwykle w Sofitel fantastyczne łóżka. Pokój bardzo duży a pod prysznicem kapsułki które pachną niesamowicie. Obsługa pierwsza klasa, są w stanie załatwić dosłownie wszystko. Jedyny minus to informacja o doliczaniu 30 zł za room service spoza karty jednak w praktyce doliczane nawet przy zamówieniach z dań dostępnych w karcie. Wieczorne zapalanie świeczek robi wrażenie. Polecam

Termin pobytu: styczeń 2019
Dziękujemy, pandawidek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManagerSopot, Guest Relations Manager, Sofitel Grand SopotOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Drogi Panie Pandawidek,

Serdecznie dziękuję za wybór Sofitel Grand Sopot oraz za cenny czas, który poświęciła Pan, aby przekazać miłe i ciepłe słowa dotyczące naszego personelu oraz wrażeń z pobytu w naszym hotelu.

Zapewniam Pana, że podzielę sie otrzymanymi uwagami
z całym Zespołem. Jestem również przekonana, że Pana opinie będą stanowiły zachęte dla naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękuję za podzielenie sie ze mną Pani opinią i mam nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Pozdrawiam,
Karolina Polaska
Kierownik ds.Relacji z Gośćmi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Rewelacyjny hotel z przemiłą obsługą przy samej plaży. Nie brakowało mi przysłowiowego ptasiego mleka.
Śniadania przepyszne i świeżutkie, a obsługa dbała o mój najwyższy komfort.
Pokój nieduży, ale idealny. Łóżko i pościel mięciutkie i wygodne. Zawsze czyściutko i przyjemnie.
Jak dla mnie- pierwsza klasa ☺

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kunegunda M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManagerSopot, Guest Relations Manager, Sofitel Grand SopotOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019


Droga Pani Kunegunda M,

Bardzo dziękuję za Pani ocenę. Było nam bardzo miło móc Panią gościć w Sofitel Grand Sopot i mam nadzieję, że w niedalekiej przyszlości zdecyduje się Pani odwiedzić na ponownie.

Serdecznie pozdrawiam,
Karolina Polaska
Kierownik ds.Relacji z Gośćmi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Cóż. Dla mnie rozczarowanie ogromne. Pomijam historyczną wartość obiektu. Obsługa była na wysokim poziomie. Smutno mi z powodu braku smaku. Brakowało tym daniom żaru. Tylko poprawne. W związku z czym ceny wygórowane. W Trójmieście jest więcej pysznych miejsc. Dodatkowe pół gwiazdki dla pracowników!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, m_agata666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManagerSopot, Guest relations & Concierge, Sofitel Grand SopotOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Szanowna Pani Agato,

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami uwagami na temat pobytu w Sofitel Grand Sopot. Jest nam niezmiernie przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań; proszę zatem przyjąć z tego powodu nasze najszczersze przeprosiny.

W ramach Sofitel Hotels & Resorts, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Panią opinie są dla nas niezwykle ważne. Pragniemy zapewnić, że już podejmujemy odpowiednie kroki, aby zniwelować problem i uniknąć jego powtórzenia się w przyszłości.

Jesteśmy wdzięczni, że podzieliła się Pani z nami swoimi doświadczeniami i mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości będziemy mieli szansę zaprezentowania usług wysokiej jakości.

Z poważaniem,
Łukasz Głogowski
Guest relations & Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Wybraliśmy się do Sopotu z rodziną na kilka dni. Bardzo się cieszę, że wybraliśmy akurat ten hotel. Apartament od strony plaży, szum fal i szeroki horyzont działały na nas bardzo kojąco. Piękny pokój z wygodnym łóżkiem, przestronnie, wielkie okna i duża łazienka. Obsługa wspaniała, wszyscy uśmiechnięci i chętni do pomocy. Przepyszne jedzenie, duży wybór pozwala nakarmić również wybrednego malucha:) Chętnie przyjedziemy znowu

Wskazówka dotycząca pokoi: Im wyżej tym ciszej od plaży
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, OlaBik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManagerSopot, Guest Relations & Concierge, Sofitel Grand SopotOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tak przyjemnej i przychylnej recenzji. Jest nam niezmiernie miło, że Państwa pobyt był udany dla wszystkich członków rodziny. Z całego serca zapraszamy ponownie i zapewniam Panią, że dołożymy wszelkich starań by kolejny pobyt również był na najwyższym poziomie.

Z wyrazami szacunku,
Adrian Kowalski
Guest Relations & Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji