Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja ”
Słona Woda — recenzja

Słona Woda
Nr 63 wśród 265 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne jedzenie, świetnie skomponowane menu i obsługa na najwyszym poziomie. Do tego bardzo duży wybór dobrych win w rozsądnej cenie i przemiła atmosfera. Szczerze polecam, jedna z najlepszych restauracji w Sopocie i jedno z największych pozytywnych zaskoczeń.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, masterynka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LenaTesta, Kierownik, Słona WodaOdpowiedź udzielona 26 grudnia 2019

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się recenzją z wizyty w Restauracji Słona Woda. Jest nam niezmiernie miło czytać takie superlatywy. Potwierdzamy, że proponowane przez nas menu oczarowało już niejednego Gościa zarówno w kwestii genialnego smaku, ale i niezwykle wyjątkowego podania - to miłe, że zdobyło kolejny pozytywny głos uznania :-) Kameralność restauracji to jej wielki atut, a najlepsza atmosfera to zasługa Zespołu, który swoją pracę wykonuje z wielką pasją, stąd każdy może poczuć się indywidualnie wyjątkowo. Cieszymy się, że odkrycie nas na mapie Sopotu jest tak miło wspominane - zarazem mamy nadzieję, że wspomnienia skłonią do ponownych odwiedzin. Zapraszamy!


Przesyłamy nadmorskie pozdrowienia,
Zespół Restauracji Słona Woda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (47)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

17 z 21 wśród 47 recenzji

Zrecenzowano 4 września 2019

Jedzenie pyszne, oferta win bardzo atrakcyjna zarówno pod względem wyboru jak i cen!!! Obsługa miła i kompetentna!!! Na pewno wrócimy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Funkykoval
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LenaTesta, Kierownik, Słona WodaOdpowiedź udzielona 26 grudnia 2019

Dzień dobry,

pięknie dziękujemy za poświęcenie cennej chwili na podzielenie się opinią z odwiedzin Restauracji Słona Woda. Cieszymy się, że oferta dań oraz propozycja win przypadła Państwu do gustu. Dziękujemy także za docenienie naszego Zespołu. Zachęcamy do częstych powrotów i smakowania nowych smaków :-) Do zobaczenia!

Przesyłamy nadmorskie pozdrowienia,
Zespół Restauracji Słona Woda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Razem z mężem wybraliśmy restaurację Słona Woda na świętowanie pierwszej rocznicy ślubu i muszę przyznać,że jedzenie przerosło nasze oczekiwania. Obsługa na NAJWYŻSZYM poziomie. Oboje jesteśmy zachwyceni i polecami wszystkim to CUDOWNE miejsce. Na pewno wrócimy!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LenaTesta, Kierownik, Słona WodaOdpowiedź udzielona 26 grudnia 2019

Dzień dobry Pani Katarzyno,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się recenzją z wizyty w Restauracji Słona Woda. Jest nam niezmiernie miło, że serwowane dania ukoiły podniebienia i zdobyły tak wysokie Państwa uznanie. Dziękujemy za docenienie Zespołu Restauracji Słona Woda, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, by komfort obsługiwanego Gościa był na jak najwyższym poziomie. Gorąco zachęcamy do ponownych odwiedzin, by degustować kunszt kulinarny naszych wspaniałych Kucharzy z Szefem Kuchni na czele :-) Do zobaczenia!

Przesyłamy nadmorskie pozdrowienia,
Zespół Restauracji Słona Woda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Pięknie podane, niesamowicie smaczne, profesjonalna obsługa i 100m od plaży. 10/10
Będziemy wracać jak tylko będziemy w sopocie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Czbeton
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LenaTesta, Kierownik, Słona WodaOdpowiedź udzielona 16 października 2019

Dzień dobry,
gorąco dziękujemy za podzielnie się opinią z odwiedzin Restauracji Słona Woda. Cieszymy się, że serwowane dania spełniły oczekiwania, sposób ich podania zachwycił a Zespół zadbał o jak najwyższy poziom obsługi. Miło nam, że odnaleźliście Państwo swój punkt kulinarny na mapie Sopotu, do którego warto wrócić przy kolejnym wypoczynku w Sopocie. Z pewnością czekamy na kolejne Państwa odwiedziny, do zobaczenia!


Przesyłamy słoneczne pozdrowienia,
Zespół Restauracji Słona Woda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Carpaccio z arbuza, śledź z kiszonym
Selerem, zupa homarowa.... dawno nas coś nie zaskoczyło tak smakowo. Naszym
Zdaniem zasługuje na michelin’a:) obsługa genialna. Jakość do ceny bardzo Ok. Polecamy z całego serca i podniebienia!

Termin wizyty: sierpień 2019
3  Dziękujemy, Tworek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LenaTesta, Kierownik, Słona WodaOdpowiedź udzielona 16 października 2019

Dzień dobry,
pięknie dziękujemy za podzielenie się wrażeniami smakowymi z odwiedzin Restauracji Słona Woda. Nic dodać, nic ująć, wymienione dania zachwycają każdego, kto zdecyduje się ich spróbować - carpaccio z arbuza i zupa homarowa to zdecydowanie nr 1 w karcie dań, cieszymy się, że i Państwa oczarowały ;-) Wszystkie wspaniałe słowa są najlepszym podziękowaniem dla Zespołu za świadczony serwis - dziękujemy, że zdobyliśmy tak wysokie uznanie. Mamy nadzieję, że pozytywne wspomnienia zmotywują w przyszłości do ponownych wizyt. Serdecznie zapraszamy!

Przesyłamy słoneczne pozdrowienia,
Zespół Restauracji Słona Woda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słona Woda — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Słona Woda? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem