Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Nuda

Rozrywka idealnie przycięta pod rodziny z dziećmi. Dzieci będą podekscytowane, a rodzice będą mogli... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 października 2018
lavdrynka
,
Poznań, Polska
Dla wielbicieli choroby morskiej i dodatkowych emocji...

Z daleka wydaje się większy, solidniejszy i bardziej...okrętowy. Ale to niewielki statek z trochę... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 października 2018
Corinna F
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (17)
  
Recenzje (17)
Filtruj recenzje
17 wyniki
Oceny podróżnych
5
4
6
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5
4
6
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 17 recenzji
Zrecenzowano: 30 marca 2019

Wycieczka statkiem pirackim jest fascynująca. Można tak dopłynąć do Gdańska i z powrotem do Sopotu. Statek w pełni nowoczesny a zarazem przenosi wyobraźnią w czasy kiedy pływali piraci. Super atrakcja.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, Elżbieta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2018

Rozrywka idealnie przycięta pod rodziny z dziećmi. Dzieci będą podekscytowane, a rodzice będą mogli się czegoś spokojnie napić w barze. Poza tym nic rewelacyjnego. Dużo ciekawsze są rejsy katamaranem z Gdańska na Hel (rejs z Gdańska obejmuje też przepłynięcie przez port i widok na wielkie statki :)).

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, lavdrynka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2018

Z daleka wydaje się większy, solidniejszy i bardziej...okrętowy. Ale to niewielki statek z trochę napstrzonymi bez zamysłu, kiczowatymi detalami i zbyt "nowoczesną" załogą - fragmenty ich rozmów i maniery przyprawiłyby o rumieńce nie jednego pirata... Statek już na średnich falach mocno buja i szybko zazielenia twarze lądowych szczurów. Poza tym odgłosy niektórych elementów konstrukcyjnych dostarczają dodatkowych wrażeń i sprawiają, że zerkamy tęsknie w stronę wybrzeża. Ahoj przygodo!

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Corinna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 września 2018

Jest to ciekawa atrakcja, głównie dla młodych jednak jest ona zdecydowanie za krótka. Sam statek wygląda fajnie i może robić wrażenie nawet na dorosłych. Widoki też ciekawe jednak lepiej wybrać się w słoneczną pogodę bo w deszcz za dużo nie będzie co podziwiać.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, SBogdanTs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2018

Polecamy małym i dużym Piratom! Na pokładzie jedzenie, szanty i zimne piwko i inne smaczki.
Podczas rejsu usłyszymy ciekawostki i informacje na temat oglądanych widoków.
Warto też wybrać się na rejs o zachodzie słońca, lub po zachodzie - ładne widoki podświetlonego Sopotu i Gdańska.
Ponieważ czas podczas rejsu płynie bardzo szybko, 40 minut to zdecydowanie za krótko - brakuje opcji dłuższych rejsów.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, _ukaszk485
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji