Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sopot
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Na pewno wrócimy :)”
Restauracja Manca — recenzja

Restauracja Manca
Nr 4 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 78 USD
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Informacje o restauracji
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Zrecenzowano 8 września 2019

Podczas weekendowego pobytu w trójmieście w sobotę zdecydowaliśmy się wybrać na obiad do restauracji Manca. Na miejscu ugościła nas przesympatyczna kelnerka, w menu w większości znajdziemy owoce morza. Na obiad dla naszej czwórki zdecydowaliśmy się zamówić skrzynię admirała zawierającą najróżniejsze owoce morza. Cztery osoby wyszły z restauracji wręcz przejedzone, całość bardzo nam smakowała, chętnie powrócilibyśmy w najbliższym czasie - szkoda że mieszkamy po kompletnie drugiej stronie kraju. Mam nadzieję że do zobaczenia następnego roku!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kamila M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Kamilo,
Liczymy na to, że na pewno Państwo do nas wrócą :). Dziękujemy za wybór naszej restauracji na obiad, a uśmiechem możemy podziękować za te miłe słowa i pozostawienie opinii z tak wysoką notą. Pozdrawiamy drugi koniec kraju z Sopotu! Do zobaczenia w przyszłym roku.
Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (229)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 229 recenzji

Zrecenzowano 8 września 2019

Klimatyczna restauracja, obsługa sprawiająca swietne wrażenie - miła i pomocna przy tym niezbyt natarczywa, według mnie super. Przystawki podane bardzo szybko, na dania główne przyszło nam poczekać nieco dłużej. Wpadliśmy tutaj spędzić miły wieczór tak więc nie spieszyło się nam, nieco dłuższy czas oczekiwania nie sprawił problemów a został wynagrodzonym pysznymi owocami morza.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Aneta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Aneto,
Dziękujemy za wybór naszej restauracji na Państwa kolację we dwoje. Jeżeli chodzi o czas oczekiwania to staramy się wyzionąć ducha, aby zrobić to tak szybko jak to możliwe - wszystkie dania przygotowywane są na świeżo. Cieszymy się, że wieczór spędzili Państwo w miłej atmosferze, a nasza obsługa zaopiekowała się należycie. Zapraszamy do skosztowania naszych pozostałych dań.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019

Wspaniałe miejsce, duży parking (za to macie u mnie plusa), porcje dań na prawdę spore, mimo to jakość utrzymana na wysokim poziomie. Talerze wyglądały bardzo ciekawie, cieszy mnie to niezmiernie ponieważ przykładam dużą uwagę do estetyki podanych dań.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mariola M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Mariolu,
Dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii. Parking oczywiście dla gości jest bezpłatny, a po skorzystaniu z restauracji można pozostawić auto na cały dzień - goście często z tego korzystają. Nasi kucharze dziękują za słowa uznania dotyczące ich starań w podawanych daniach. Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Restauracja to nasz Sopocki faworyt, nie ukrywam że byliśmy rozczarowani większością z wcześniej odwiedzonych knajp w Sopocie, Manca uratowała w tym wypadku kulinarny wizerunek miasta. Dobre ryby, ceny adekwatne do jakości i lokalizacji, konkretna obsługa.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Rafał G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Rafale,
Bardzo dziękujemy za miano faworyta w Sopocie. Cieszy nas fakt, że nasza restauracja została przez Pana wyróżniona, a smak kuchni zostanie zapamiętany. Oczywiście zapraszamy przy najbliższej okazji do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Restauracja jest raczej utrzymana w nieco bardziej eleganckim klimacie, położenie prawie przy samej plaży. Zaczynając od obsługi kelnerskiej - jesteśmy bardzo zadowoleni, kelner pomógł nam odpowiednio dobrać dania do naszych preferencji. Czas oczekiwania na dania główne to nieco ponad 30 minut, dzięki przepysznym przystawkom zleciał dość szybko. Dania główne perfekcyjne, szczerze mówiąc byliśmy nastawieni nieco sceptycznie i nie mieliśmy wygórowanych oczekiwań, zostaliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Michał Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Michale,
Dziękujemy za wizytę w naszej restauracji i pozostawienie opinii. Cieszymy się, że potrafiliśmy Państwa pozytywnie zaskoczyć tym co kryje wnętrze Dworku, a serwowana kuchnia przypadła do gustu. Prze najbliższej okazji zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Manca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Manca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem