Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rodzinny lunch”
Restauracja Manca — recenzja

Restauracja Manca
Nr 2 wśród 265 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 81 USD
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Informacje o restauracji
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Zrecenzowano 6 września 2019

Restauracja to nasz Sopocki faworyt, nie ukrywam że byliśmy rozczarowani większością z wcześniej odwiedzonych knajp w Sopocie, Manca uratowała w tym wypadku kulinarny wizerunek miasta. Dobre ryby, ceny adekwatne do jakości i lokalizacji, konkretna obsługa.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Rafał G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Rafale,
Bardzo dziękujemy za miano faworyta w Sopocie. Cieszy nas fakt, że nasza restauracja została przez Pana wyróżniona, a smak kuchni zostanie zapamiętany. Oczywiście zapraszamy przy najbliższej okazji do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (391)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

165 z 169 wśród 391 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019

Bardzo smacznie, dobrze przygotowane ryby i owoce morza. Ceny niestety na wyższym pułapie, jeśli ktoś może pozwolić sobie na rachunek około dwustu złotych za kolację dla dwóch osób - szczerze polecam. Wrażenia kulinarne na piątkę z plusem.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Patryk L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Patryku,
Dziękujemy za wybór naszej restauracji na kolację we dwoje. Radość jest duża z powodu udanej kolacji i doskonałych wrażeń kulinarnych. Zapraszamy przy najbliższej okazji do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Przepiękna prezentacja dań na talerzu, porcje są rozsądne - na szczęście nie jest to kuchnia 'minimalistyczna'. Bardzo podobała mi się obsługa i ogólny klimat oraz wystrój restauracji. Do tej pory najciekawsza restauracja jaką odwiedziłem w Sopocie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Karol M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Karolu,
Dziękujemy za docenienie trudu naszych kucharzy, który wkładają w przygotowywane dania. Cieszymy się, że trafiliśmy na listę ciekawych restauracji w Sopocie. Zapraszamy ponownie w celu spróbowania pozostałych dań.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Restauracja jak najbardziej godna polecenia ! Przepyszne jedzenie, cudowna i przepiękna okolica, atmosfera w restauracji niepowtarzalna oraz bardzo sympatyczna obsługa. Najlepsza rybka jak do tej pory. Warta odwiedzenia !

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Aniaa_wlkp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Annno,
Dziękujemy za polecenie naszej restauracji. Miło czytać, że spodobała się Pani okolica i atmosfera naszej restauracji, a przede wszystkim smakowało. Zapraszamy przy najbliższej okazji.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe jedzenie. Osobiście moje serce zdobyły przegrzebki, rewelacyjny sos stel z tuńczyka również mistrzostwo! Deser również wart grzechu!

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, 823krystynak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Krystyno,
Dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii. Wspaniale czytać tak miłe słowa o naszej restauracji. Kucharze bardzo dziękują za docenienie włożonego serca do przygotowania dań. Zapraszamy do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Manca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Manca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem