Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niespodziewane odkrycie”
Restauracja Manca — recenzja

Restauracja Manca
Nr 4 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 78 USD
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Informacje o restauracji
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Zrecenzowano 6 września 2019

Restauracja jest raczej utrzymana w nieco bardziej eleganckim klimacie, położenie prawie przy samej plaży. Zaczynając od obsługi kelnerskiej - jesteśmy bardzo zadowoleni, kelner pomógł nam odpowiednio dobrać dania do naszych preferencji. Czas oczekiwania na dania główne to nieco ponad 30 minut, dzięki przepysznym przystawkom zleciał dość szybko. Dania główne perfekcyjne, szczerze mówiąc byliśmy nastawieni nieco sceptycznie i nie mieliśmy wygórowanych oczekiwań, zostaliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Michał Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Michale,
Dziękujemy za wizytę w naszej restauracji i pozostawienie opinii. Cieszymy się, że potrafiliśmy Państwa pozytywnie zaskoczyć tym co kryje wnętrze Dworku, a serwowana kuchnia przypadła do gustu. Prze najbliższej okazji zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (229)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

16 z 20 wśród 229 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019

Zjadłem tutaj zdecydowanie najlepiej przyrządzone przegrzebki i pysznego halibuta z ryżem i dodatkami. Następnym razem zabieram znajomych i spróbujemy skrzyni admirała z owocami morza. Nie mogę się doczekać!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Karol B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Karolu,
My również czekamy na Pana ponowną wizytę wraz ze znajomymi - będzie nam niezmiernie miło! Zapewniam, że skrzynia w której znajduję się 1kg ryb i owoców morza będzie świetnym wyborem dla kilku osób. Dziękujemy za wysoką ocenę i opinię. Zapraszamy!
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Bardzo smacznie, dobrze przygotowane ryby i owoce morza. Ceny niestety na wyższym pułapie, jeśli ktoś może pozwolić sobie na rachunek około dwustu złotych za kolację dla dwóch osób - szczerze polecam. Wrażenia kulinarne na piątkę z plusem.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Patryk L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Patryku,
Dziękujemy za wybór naszej restauracji na kolację we dwoje. Radość jest duża z powodu udanej kolacji i doskonałych wrażeń kulinarnych. Zapraszamy przy najbliższej okazji do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Przepiękna prezentacja dań na talerzu, porcje są rozsądne - na szczęście nie jest to kuchnia 'minimalistyczna'. Bardzo podobała mi się obsługa i ogólny klimat oraz wystrój restauracji. Do tej pory najciekawsza restauracja jaką odwiedziłem w Sopocie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Karol M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Karolu,
Dziękujemy za docenienie trudu naszych kucharzy, który wkładają w przygotowywane dania. Cieszymy się, że trafiliśmy na listę ciekawych restauracji w Sopocie. Zapraszamy ponownie w celu spróbowania pozostałych dań.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Restauracja jak najbardziej godna polecenia ! Przepyszne jedzenie, cudowna i przepiękna okolica, atmosfera w restauracji niepowtarzalna oraz bardzo sympatyczna obsługa. Najlepsza rybka jak do tej pory. Warta odwiedzenia !

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Aniaa_wlkp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Annno,
Dziękujemy za polecenie naszej restauracji. Miło czytać, że spodobała się Pani okolica i atmosfera naszej restauracji, a przede wszystkim smakowało. Zapraszamy przy najbliższej okazji.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Manca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Manca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem