Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Czekam na następną wizytę :)”
Restauracja Manca — recenzja

Restauracja Manca
Nr 4 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 78 USD
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Informacje o restauracji
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Zrecenzowano 5 września 2019

Zjadłem tutaj zdecydowanie najlepiej przyrządzone przegrzebki i pysznego halibuta z ryżem i dodatkami. Następnym razem zabieram znajomych i spróbujemy skrzyni admirała z owocami morza. Nie mogę się doczekać!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Karol B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Karolu,
My również czekamy na Pana ponowną wizytę wraz ze znajomymi - będzie nam niezmiernie miło! Zapewniam, że skrzynia w której znajduję się 1kg ryb i owoców morza będzie świetnym wyborem dla kilku osób. Dziękujemy za wysoką ocenę i opinię. Zapraszamy!
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (229)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

17 z 21 wśród 229 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019

Bardzo smacznie, dobrze przygotowane ryby i owoce morza. Ceny niestety na wyższym pułapie, jeśli ktoś może pozwolić sobie na rachunek około dwustu złotych za kolację dla dwóch osób - szczerze polecam. Wrażenia kulinarne na piątkę z plusem.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Patryk L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Patryku,
Dziękujemy za wybór naszej restauracji na kolację we dwoje. Radość jest duża z powodu udanej kolacji i doskonałych wrażeń kulinarnych. Zapraszamy przy najbliższej okazji do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Przepiękna prezentacja dań na talerzu, porcje są rozsądne - na szczęście nie jest to kuchnia 'minimalistyczna'. Bardzo podobała mi się obsługa i ogólny klimat oraz wystrój restauracji. Do tej pory najciekawsza restauracja jaką odwiedziłem w Sopocie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Karol M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Karolu,
Dziękujemy za docenienie trudu naszych kucharzy, który wkładają w przygotowywane dania. Cieszymy się, że trafiliśmy na listę ciekawych restauracji w Sopocie. Zapraszamy ponownie w celu spróbowania pozostałych dań.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Restauracja jak najbardziej godna polecenia ! Przepyszne jedzenie, cudowna i przepiękna okolica, atmosfera w restauracji niepowtarzalna oraz bardzo sympatyczna obsługa. Najlepsza rybka jak do tej pory. Warta odwiedzenia !

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Aniaa_wlkp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Annno,
Dziękujemy za polecenie naszej restauracji. Miło czytać, że spodobała się Pani okolica i atmosfera naszej restauracji, a przede wszystkim smakowało. Zapraszamy przy najbliższej okazji.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Ceny w restauracji raczej na wyższym poziomie, uważam jednak że zdecydowanie warto spróbować prawidłowo przyrządzonych ryb / owoców morza. W tym wypadku na szczęście cena idzie z jakością i super obsługą.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, michalmalczewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Panie Michale,
Dziękujemy za opinię z tak wysoką oceną i określenie dobrze przyrządzonych ryb - cieszymy się, że smakowało. Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Manca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Manca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem