Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie”
Restauracja Manca — recenzja

Restauracja Manca
Nr 4 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 77 USD
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Informacje o restauracji
Opis: Chciałbym zaprosić Państwa na kuchnię nawiązującą do tradycji, ze świeżych składników, sprowadzanych przez nas od najlepszych dostawców. Są to smaki mego dzieciństwa, więc zabiorę Państwa w tamte czasy, które może nie znały najnowocześniejszych metod gotowania, ale za to w daniach było wiele miłości, ponieważ ludzie mieli więcej czasu dla siebie.
Zrecenzowano 4 września 2019

Przepyszne owoce morza, obsługa w restauracji na wysokim poziomie (choć bez zbędnego 'nadęcia'). Bardzo spodobał mi się klimat restauracji, położenie jest świetne - nad samą plażą. Na pewno jeszcze tutaj wrócimy podczas tegorocznego pobytu nad Polskim morzem.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, Klaudia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Klaudio,
Bardzo dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny naszej restauracji. Opinie są dla nas bardzo ważne, a takie słowa od Pani podbudowują naszą obsługę. Jeżeli będą Państwo jeszcze nad morzem w Sopocie to zachęcamy do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (228)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

22 z 26 wśród 228 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe jedzenie. Osobiście moje serce zdobyły przegrzebki, rewelacyjny sos stel z tuńczyka również mistrzostwo! Deser również wart grzechu!

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, 823krystynak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Krystyno,
Dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii. Wspaniale czytać tak miłe słowa o naszej restauracji. Kucharze bardzo dziękują za docenienie włożonego serca do przygotowania dań. Zapraszamy do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Uwielbiam to miejsce. Przechodzimy tutaj co jakiś czas, jedzenie jest zawsze tak samo pyszne oraz wykwintnie podane. Osobiście do gustu przypadła mi szczególnie kaczka - mistrzowstwo, najlepsza jaką jadłam. Restauracja Manca również przyjemne i klimatuczne miejsce na spotkanie w gronie znajomych przy świetnym jedzeniu. Polecam gorąco!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 288agnieszkaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Pani Agnieszko,
Dziękujemy, że trafiliśmy na Pani listę ulubionych restauracji. Cieszymy się, że są Państwo naszymi stałymi bywalcami - jest dla nas wielką satysfakcją, gdy widzimy ponowne odwiedziny naszych gości. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Wrażenia z kolacji bardzo pozytywne - wszystko 'dopięte na ostatni guzik'. Obsługa perfekcyjna, kelner miły i komunikatywny. Przystawki podane bardzo szybko, na dania główne przyszło nam czekać około dwudziestu minut. Na pewno jeszcze wrócimy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, Łukasz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Panie Łukaszu,
Cieszymy się, że wrażenia z kolacji w naszej restauracji pozostaną zapamiętane tak miło, jak Pan to opisał. Dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii oraz zachęcamy do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W restauracji byłem z dziewczyną, wybór miejsca na kolację okazał się świetny. W restauracji panuje wyjątkowy klimat, wnętrze jest bardzo ładne. Poziomie kuchni jest bardzo wysoki, jedliśmy znakomitego dorsza i świetnie przyrządzona pierś z kaczki. Polecam restaurację!

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, marekgS8268ZQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 812damiang, Kierownik, Restauracja MancaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Panie Marku,
Dziękujemy za wybór naszej restauracji na kolację ze swoją partnerką. Cieszymy się, że smak naszej kuchni trafił w Państwa gusta, a wystrój panujący w naszym Dworku zapewnił wyjątkowy klimat. Zachęcamy do ponownych odwiedzin.
Pozdrawiamy, Załoga Restauracji Manca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Manca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Manca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem