Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja!”
Hashi Sushi Sopot — recenzja

Hashi Sushi Sopot
Nr 29 wśród 265 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 14 USD - 75 USD
Opis: Yōkoso znaczy zapraszamy. Po japońsku, bo kuchnia japońska kwitnie u nas w całej okazałości. Oferujemy tradycyjne dania japońskie i azjatyckie w kameralnych wnętrzach, inspirowanych kulturą orientu. Rozsmakujcie się w smakach najzdrowszej kuchni na świecie!
Informacje o restauracji
Opis: Yōkoso znaczy zapraszamy. Po japońsku, bo kuchnia japońska kwitnie u nas w całej okazałości. Oferujemy tradycyjne dania japońskie i azjatyckie w kameralnych wnętrzach, inspirowanych kulturą orientu. Rozsmakujcie się w smakach najzdrowszej kuchni na świecie!
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

U nich można poczuć się jak w Japonii. Jest pysznie! Sympatyczna obsługa naprowadzi Cię na odpowiedni wybór, jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z Sushi!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, wujku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi SopotOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy Wujku za tak rewelacyjne słowa! :) Do zobaczenia w Hashi Sushi!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (125)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

22 z 26 wśród 125 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Bylismy z rodzina na pysznym lunchu, bardzo mila menagerka restauracji bardzo fajnie nam doradzila, widac ze zalezalo jej na klientach. Polecam w 100%

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Monika D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi SopotOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Pani Moniko dziękujemy za pozostawioną opinię :) Ogromnie nas ona cieszy! Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Pyszne jedzenie!!! Pani Ania najlepsza obsluga pod sloncem ❤Polecam ! Rodzinna atmosfera i fajny klimat

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamila G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi SopotOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Pani Kamilo :) Bardzo dziękujemy za tak słowa uznania! :D Do zobaczenia w Hashi Sushi :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja choć sieciowa jest zarządzana z sercem. Przekłada się to na miły personel i świetną kuchnie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, rakietypl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi SopotOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry :) Te słowa sprawiają nam radość i motywują do działania! :D Dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Ładny wystrój, ładna i bardzo bogata karta, duży wybór win, miła obsługa i... na tym koniec plusów. Sushi przeciętne (jako osoba, która dwa lata pracowała w japońskiej firmie pozwalam sobie mieć wyrobione zdanie), wręcz suchawy ryż. Nori cienko owinięte (2 z 6 pęknięte). I drogo, nawet jak na sushi i nawet jak na Sopot.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Marek H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Marketing, Hashi Sushi SopotOdpowiedź udzielona 26 marca 2020

Pani Marku. Dziękujemy bardzo za odwiedzenie nas i poświęcenie cennego czasu na dodanie opinii. Dołożymy wszelkich starań by w przyszłości sprostać oczekiwaniom. Mam nadzieje do zobaczenia w Hashi Sushi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Hashi Sushi Sopot — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Hashi Sushi Sopot? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem