Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restauracja na na sopockim Hipodromie.”

Restauracja Secretariat
Nr 5 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 19 USD
Opis: Zainspirowani piękną historią rekordzisty – wyjątkowego konia o imieniu Secretariat, powołaliśmy na sopockim Hipodromie do życia restaurację oraz sąsiadującą z nią salę eventową. Każdego dnia odczuwamy pragnienie, by jak nasz patron – odnosić wyłącznie zwycięstwa!
Informacje o restauracji
Opis: Zainspirowani piękną historią rekordzisty – wyjątkowego konia o imieniu Secretariat, powołaliśmy na sopockim Hipodromie do życia restaurację oraz sąsiadującą z nią salę eventową. Każdego dnia odczuwamy pragnienie, by jak nasz patron – odnosić wyłącznie zwycięstwa!
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu

Ciekawa lokalizacja na sopockim Hipodromie jest głównym atutem, ale powoduje też, że często jest tu po postu pusto. Do.śćurozmaicone menu, ciekawie podane, jednak brakuje kropki nad i.

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marcinrh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa P, Kierownik, Restauracja SecretariatOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Dziękuję za dodanie opinii o naszej restauracji . Jestem przekonana że kolejna wizyta upewni Pana o jakości naszej kuchni oraz serwowanych dań . Serdecznie zapraszam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (150)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 150 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Miejsce, przecudne kuchnia autorska , obsługa na wysokim poziomie. Polecamy i na pewno wrócimy.
#######################################

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MagdalenaS5881
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa P, Kierownik, Restauracja SecretariatOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Jest mi bardzo miło że zarówno lokalizacja , kuchnia oraz nasza obsługa spotkały się z Państwa uznaniem . Cieszę się że restauracja zyskała kolejnego zadowolonego klienta . Będzie nam miło gościć Państwa ponownie , serdecznie zapraszam .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Bardzo miłe i spokojne miejsce z dala od gwaru molo a jednocześnie przysłowiowy rzut beretem od plaży. Wspaniale jedzenie i perfekcyjna obsługa. Pstrąg był wyśmienity, polecam każdemu!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Rafał W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa P, Kierownik, Restauracja SecretariatOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za pozytywną ocenę naszej restauracji . Cieszę się że restauracja zyskała kolejnego i mam nadzieję stałego klienta . Serdecznie zapraszam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Urocza restauracja tuż obok hipodromu. Wspaniała ucieczka z zatłoczonego Monciaka. Przepyszny i zaskakujący bulion pomidorowy, świetne śledzie marynowane w burakach ze śmietaną i jabłkiem, wyśmienite dania główne: kaczka, kurczak kukurydziany i filet z pstrąga z porannego połowu. Na deser doskonały fondant z domowymi lodami a do tego super wino i świetna obsługa Na pewno wrócimy i będziemy polecać

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Kranitka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa P, Kierownik, Restauracja SecretariatOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za tak miłe słowa . Cieszę się że restauracja zyskała kolejnego zadowolonego i liczę że stałego klienta . Serdecznie zapraszam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Perełka oddalona od centrum Sopotu. Miejsce idealne dla osób, które cenią sobie spokój i bliskość natury.
Dziś zjadłam obłędnie pysznego halibuta z risotto grzybowym z widokiem na galopujące konie.
Jako miłośniczka koni i dobrego jedzenia, duet idealny.
Będę Państwa częstym gościem :)
Do zobaczenia

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, KiteJACOB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa P, Kierownik, Restauracja SecretariatOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za pozytywną ocenę naszej restauracji . Cieszę się że doceniła Pani naszą kuchnię oraz lokalizację restauracji . Będzie nam miło gościć Panią ponownie . Serdecznie zapraszam w imieniu całego zespołu .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Secretariat — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Secretariat? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem