Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“😋 Pysznie ”

Billy's American Restaurants
Nr 49 wśród 296 Restauracje (Sopot)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pani kelnerka uśmiechnięta
i pomocna. Jedzenie pyszne i porcje takie że nikt głodny nie może wyjść. Wystrój świetny
Gorąco polecamy

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, BEATA J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Billys A, Kierownik ds. gości, Billy's American RestaurantsOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Pani Beato niezmiernie nam miło czytać takie pozytywne opinie! Zapraszamy jak najczęściej. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (268)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 268 recenzji

Zrecenzowano 3 września 2019

Jedzenie tu podawane jest smaczne i ładnie podane. Kelner sympatyczny. Miejsce blisko molo. Myślę ,że warto tu spędzić miłe chwile.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Magdalena S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Billys A, Kierownik ds. gości, Billy's American RestaurantsOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Pani Magdo bardzo się cieszymy, że spedziła Pani miło czas w naszej Restauracji!

Zapraszamy częściej
Łukasz Chrystyna
Billy's American Restaurants in Sopot

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Fajny klimacik, bardzo smaczne jedzenie(świetna wołowinka i oczywiście warto sprobować mięso z bizona w burgerze). Zawsze uśmiechnięta i kompetentna obsługa z chęcią pomoże wybrać danie do smaku. Pyszne drinki, widać ze barmani znają się na rzeczy. Gorąco polecam ;)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Олег П
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Billys A, Kierownik ds. gości, Billy's American RestaurantsOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Ogromnie dziekujemy za czas poświęcony na napisanie opinii! Jest nam bardzo miło słyszeć o zadowoleniu naszych Gości! Mamy nadzieję, że zobaczymy się niebawem ponownie!

Do zobaczenia
Pozdrawiam
Łukasz Chrystyna
Billy’s American Restaurants Sopot

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Bardzo dobre jedzienie oraz fajny sposób podania piwa z sokiem, ponieważ sok podawany jest osobno. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamil B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Billys A, Kierownik ds. gości, Billy's American RestaurantsOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziekujemy za Twoją opinie, było nam miło Ciebie gościć. Zapraszamy ponownie.

Pozdrawiam
Łukasz Chrystyna
Billy’s American Restaurants Sopot

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy wraz ze znajomy w weekend, była nas spora grupa lecz bez problemu menedżer znalazł nam miejsce. Skusiliśmy się na steki polecane przez kelnera i wybraliśmy Ohio, California i Tomahawk(robi wrażenie smakiem i wielkością), które okazały się najlepszymi jakie jedliśmy. Wzięliśmy do tego butelkę wina argentyńskiego dobranego przez naszego pana kelnera, które idealnie podkreśliło smak steków. Czas oczekiwania może być dłuższy, jednak wcale nie dziwi ze względu na porę obiadową, liczną liczbę gości w restauracji i jakoś dań które otrzymaliśmy. Cena adekwatna do wielkości oraz jakości. Duży plus za atmosferę (wystrój, przyjemna muzyka oraz uśmiechnięta i miła obsługa). Na pewno tutaj wrócimy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 91monia_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Billys A, Kierownik ds. gości, Billy's American RestaurantsOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy, że nam zufałaś a my spełniliśmy Twoje oczekiwania. Zapraszamy do ponownych odwiedzin.

Pozdrawiam
Łukasz Chrystyna
Billy’s American Restaurants Sopot

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Billy's American Restaurants — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Billy's American Restaurants? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem