Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Słupsk
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Najlepsza kawiarnia w Słupsku”
Mel's Coffee — recenzja

Mel's Coffee
Zamów online
Nr 23 wśród 74 Restauracje (Słupsk)
Zakres cen: 1 USD - 13 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najbogstszy wybór kaw w mieście, barista ze zdecydowanie najwieksza wiedza w Słupsku! Dla osób uważających się za miłośników kawy jest to zdecydowanie miejsce ktore trzeba odwiedzić!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, jakubz670
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (6)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 6 recenzji

Zrecenzowano 27 lipca 2019

Dobra lokalizacja, czyste i jasne wnętrze a co najważniejsze kawa na poziomie. Duży wybór mieszanek i kaw pod alternatyw co jest miłe

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Mieszko W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Obowiązkowy punkt na mapie pomorza dla miłośników kawy. Właściciele to prawdziwi kawowi entuzjaści, udało im się połączyć pasję z pomysłem na biznes, to musiało się udać. Najwyższej jakości kawy parzone przeróżnymi metodami, od klasycznych włoskich przez aromatyczne, niespotykane dripy po orzeźwiające zimne napoje kawowe. Pyszna flat white na owsianymi mleku + wyśmienity sernik nowojorski to deser wręcz idealny. Regularnie organizują pokazy i degustacje. Potrzebujemy więcej takich miejsc w Słupsku.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, bejo82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 czerwca 2019

Kawa w porządku. Przy sobotniej porannej wizycie gablota ze słodkościami świeciła pustkami. Same "resztki", jakieś pojedyncze kawałki. Brak toalety

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ruda R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 684arkadiuszm, Kierownik ds. PR, Mel's CoffeeOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię!
W Mel’s Coffee największą wagę przykładamy do świeżo palonej kawy prosto z palarni. Codziennie nasi Goście mogą skosztować innej odmiany kawy z najdalszych zakątków świata. Mel’s Coffee to showroom/sklep z kawą połączony ofertą degustacji kawy na miejscu. Nie jesteśmy cukiernią, w związku z czym ciasta to jedynie dodatek do kawy, mimo to w naszej ofercie codziennie pojawiają się świeże ciasta. Jeśli witryna wyglądała jak resztki, to od rana musiała się wyprzedać spora ilość ciast. Wszelkie dalsze zastrzeżenia i wątpliwości prosimy kierować na podany adres email : info@melscoffee.com Przykładamy wszelkich starań, aby wszyscy nasi Goście byli zadowoleni z naszych usług.
Zapraszamy ponownie do wspólnego odkrywania świata kawy!
Mel’s Coffee Showroom&Caf

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedno z topowych miejsc w Słupsku. Od świetnej obsługi po naprawdę genialne smaki kawowe i nie tylko. Polecam z pełną odpowiedzialnością zarówno by napić się kawy na miejscu jak i by kupić kawę do domu lub nauczyć się czegoś o niej.

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, krystians2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mel's Coffee — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Mel's Coffee? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem