Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam!”
Restauracja Lancelot — recenzja

Restauracja Lancelot
Nr 14 wśród 40 Restauracje (Malbork)
Zakres cen: 2 USD - 13 USD
Kuchnie: Polska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Wesele było naprawdę udane.
Jako gość weselny muszę przyznać, że dawno nie widziałam tyle jedzenie, tak wspaniałej obsługi.
To była wyjątkowa noc.
Obsługa zadbala o nas.
Sala taneczna duża.
Chętnie przeszłabym się na podobne wesele.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ZadowolonaPani
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Kierownik, Restauracja LancelotOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za komentarz i docenienie naszych starań. Zapraszamy do odwiedzin przy kolejnych przyjęciach ☺️. Do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (24)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 24 recenzji

Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niby opinie dobre, ale nam nie było dane ich potwierdzić. Długi weekend, godz. 13:10. Zeberek brak, kaczki brak, pierogów jakichkolwiek brak. Jednym słowem 1/3 karty nie ma. Dramat

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ir_bis1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Kierownik, Restauracja LancelotOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Szanowny Panie. Jesteśmy w trakcie długiego weekendu i w dniu wczorajszym wszystkie porcje żeberek i pierogów zostały sprzedane. Restauracja jest czynna od godz.12 a dania są świeżo robione każdego dnia i o godz 13:10 nie mogliśmy wydać na wpół surowych żeberek. Proszę nie dramatyzować i zrozumieć tą sytuację. 2-3 pozycje to nie 1/3 karty. Mimo takiej opinii pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie smaczne, wszystko świeże. Obsługa super miła i pomocna.

Jest to dużo lepsza opcja niż jedzienie w pobliżu zamku, gdzie mają drogo i nie do końca świeżo.

Polecam z całą odpowiedzialnością :-)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tomaszk696
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Kierownik, Restauracja LancelotOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy na odwiedziny i miły komentarz. Jak będzie Pan w pobliżu zamku zapraszamy do nas. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2019

Dzisiaj byłam z mężem na obiedzie, bardzo smaczne, miła obsługa Bardzo klimatyczna restauracja, ładne wnetrze

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Monika H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Kierownik, Restauracja LancelotOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Dziękujemy że mogliśmy Państwa gościć oraz zostawienie miłego komentarza. Do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lipca 2019

Dziś z mężem byłam w tej restauracji miła obsługa jedzenie bardzo smaczne polecam:)lokal bardzo ładnie urządzony spokojnie i bardzo przyjemnie:)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Krystyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Kierownik, Restauracja LancelotOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019

Bardzo nami miło było Państwa gościć. Do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Lancelot — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Malbork, Pomorskie
Malbork, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Lancelot? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem