Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
padał deszcz, więc poszliśmy ....

Duża cena biletów, mało zwiedzania ale okazy całkiem , całkiem. Przewodnik ciekawie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019
Justi800
,
Warszawa, Polska
Kilka eksponatów warte uwagi, nic poza tym.

Kilka ciekawych bursztynów tylko. Cena biletu zbyt wysoka w stosunku do zaoferowanych rzeczy. Duża... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 lipca 2019
aannggeellaa89
,
Poznań, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (9)
  
Recenzje (9)
Filtruj recenzje
9 wyniki
Oceny podróżnych
5
1
2
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
5
1
2
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 9 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Duża cena biletów, mało zwiedzania ale okazy całkiem , całkiem. Przewodnik ciekawie opowiada....można się zastanowić ,ale jak nie ma się już innych pomysłów.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Justi800
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Kilka ciekawych bursztynów tylko. Cena biletu zbyt wysoka w stosunku do zaoferowanych rzeczy. Duża powierzchnia która nie jest wykorzystana,

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, aannggeellaa89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jest to raczej ekspozycja. Muzeum to zdecydowanie za dużo powiedziane- można sobie darować wizytę. Pierwsze dwie sale czyli las i epoka lodowcowa to zdezelowane makiety na poziomie artystycznym kółka plastycznego klas szkoły podstawowej. Następnie sala z bursztynami nieco ciekawsza i ostatnia z wyrobami artystycznymi-dla mnie najciekawsza. Cena za bilet mocno zawyżona jeśli weźmiemy pod uwagę jakość bo dwie pierwsze sale nie trzymają poziomu.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, justynawR6891EZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

W muzeum każdy znajdzie coś dla siebie. Jest mały pachnący las, figury mamutów, tygrys szablozębny i przede wszystkim duża kolekcja bursztynów z zatopionymi w nich owadami oraz wystawa różnych przedmiotów wykonanych m.in. z bursztynów.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
2  Dziękujemy, AgnieszkaP-K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bogumiła K, Właściciel, Muzeum BursztynuOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię ☺️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 listopada 2018

Odwiedzając to miejsce z narzeczoną nie spodziewaliśmy się takiego efektu!
Po przejściu przez drzwi wejściowe pierwszej komnaty znajdujesz się w.. lesie!
Z nami było parę dzieciaków, które były zachwycone tym jak tam w środku wygląda, nie wspominając o tym, że z zainteresowaniem słuchały co mówił przewodnik.
Okazuje się, że wiedziałem o bursztynie znacznie mniej niż mi się wydawało!
Zdecydowanie polecam i na pewno tam wrócę!

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
1  Dziękujemy, Patryk B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bogumiła K, Kierownik ds. PR, Muzeum BursztynuOdpowiedź udzielona 16 listopada 2018

Dziękujemy Patryk B

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji