Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Fajnie, ale kosztownie

Bilety, jak zwykle w takich przybytkach, drogie. Do wyboru strefa sportowa, rekreacyjna, zewnętrzna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
RepmedPL
,
Koszalin, Polska
z urządzeń przenośnych
Fajne miejsce i jeden z fajniejszych parków w PL.

W przeciwieństwie do Redy, człowiek ciągle jest w wodzie i wszystko fajnie logistycznie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 lipca 2019
propu
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (90)
  
Recenzje (90)
Filtruj recenzje
90 wyniki
Oceny podróżnych
39
37
8
1
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
39
37
8
1
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 90 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Za maly parking, balagan z "zegarkami" i szafkami, duzo ludzi ..moze dlatego ,ogolnie 3 godz dobrej zabawy i bylo malo

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Krzysztof M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

W przeciwieństwie do Redy, człowiek ciągle jest w wodzie i wszystko fajnie logistycznie rozplanowane. Zjeżdżalnie fajne dla młodszych i starszych. Basenik dla niemowlaka też extra z ciepłą wodą, maluszek w nim przebywał i się cieszył. Fajna strefa na dworze z żółwiami i zjeżdżalnią oraz rwącą rzeką. Fajny balon w wodzis. Generalnie dużo atrakcji dla dzieci w wieku szkolnym, naprawdę warto, Polecamy z czystym sumieniem.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, propu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Dzieci bardzo zadowolone,park wodny na miarę 21 wieku począwszy od szatni , przestronny, są atrakcje i dla dzieci i dla dorosłych. Można na sportowo i wypoczynkowo np jacuzzi , sauny,

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, 655ewaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przy okazji koniecznej wizyty w Koszalinie zawitalismy z rodzinką do Parku Wodnego. Strefa relaksu świetna, córkę kilka razy musieliśmy wołać do wyjścia z basenów. Dla dzieci w każdym wieku zawsze się tu coś znajdzie. Cenowo dla naszej trójki też ok. 65 złotych za bilet rodzinny gdzie możemy przebywać 3h to wg mnie dobra cena. W środy ta cena biletu rodzinnego jest jeszcze niższa, tj. 45PLN

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, 31mateuszb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Troszkę niewygodny dojazd komunikacją miejską. Byłam dwukrotnie, pierwszy raz w sierpniu..i zdecydowanie nie polecam części rekreacyjnej. Przeogromny tłum. Drugie podejście w poniedziałek. I zupełnie inne spojrzenie na atrakcje. Wreszcie mogłam skorzystać z jacuzzi, dzikiej rzeki, dysz masujących, dało się. wyjść na zewnątrz.... W basenie zewnętrznym cieplutka woda :) minusem w basenie z falami są tylko cztery koła do "pływania". Polecam zjeżdżalnie, zieloną dla zaprawionych w bojach. Absolutnym hitem jest basen sportowy!!! Głęboki, od 180cm, woda w sam raz. Nie jest za ciepła. I muzyka, którą słychać tylko pod wodą... Mistrzostwo świata!!! Po wyjściu minusem jest brak kontaktów do podłączenia suszarki, tylko 3 miejsca, żeby usiąść i założyć buty. Honorują kartę Multisportu.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
2  Dziękujemy, Katarzyna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji