Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Piękny park

Piękny park. Bardzo stare drzewa oznaczone jako pomniki przyrody, malownicza fontanna, wytyczone... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 lipca 2019
NamoZMandos
,
Brzeszcze, Polska
z urządzeń przenośnych
Fajne miejsce na chwile wytchnienia

Park miejski tworzony na przestrzeni 300 lat przy dawnych murach obronnych, w którym poza stawami... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 września 2018
Zbyszek_z_rodzinka
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (47)
  
Recenzje (47)
Filtruj recenzje
47 wyniki
Oceny podróżnych
20
24
2
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
20
24
2
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 47 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny park. Bardzo stare drzewa oznaczone jako pomniki przyrody, malownicza fontanna, wytyczone uliczki brak tłumu ludzi. Naprawdę można w nim odpocząć.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, NamoZMandos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 września 2018 z urządzeń przenośnych

Nie wiele miast na Pomorzu może pochwalić się taką oazą zieleni w samym centrum. Wzdłuż rzeczki Dzierżęcinki, raptem 5 min. pieszo od rynku trafiamy do rozległego, ciekawie zaaranżowanego parku z alejkami spacerowymi, stawami, fontanną i kilkoma placami. W parku znajduje sie tez koszalinska filharmonia i słynny amfiteatr. Na minus jedynie nieco zaniedbane zakątki za amfiteatrem oraz słabe dojście do biblioteki

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
1  Dziękujemy, jostj2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2018 z urządzeń przenośnych

Park miejski tworzony na przestrzeni 300 lat przy dawnych murach obronnych, w którym poza stawami, rzeczką i fajnymi alejkami spotkać można rzadkie gatunku drzew (korkowiec, cypryśnik, platany) oraz bardzo stare egzemplarze, np. 300-letni klon (Drzewo czarownic). Wspaniałe miejsce na chwile wytchnienia.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Zbyszek_z_rodzinka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2018

Park nie jest rozległy, ale ma swój klimat. Jest tu sadzawka z wysepką, na której często pomieszkują łabędzie i kaczki, przepływająca rzeczka o miłej nazwie Dzierżęcinka z malowniczym mostkiem, ulubione miejsce zakochanych ( mnóstwo kłódek).i.
Sporo zabytkowych drzew, fontanna z okalającymi ją ławkami. Miło. Obok parku amfiteatr i filharmonia.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, bbella1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2018

Piękne miejsce, świetny park, można idealnie wypocząć i poczytać. Nad rzeczką ptaki, można popatrzeć na nie i przy okazji odetchnąć.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, arletakrug
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji