Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (92)
Filtruj recenzje
92 wyniki
Oceny podróżnych
23
24
17
18
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
23
24
17
18
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 92 recenzji
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Kiedyś nasza firma korzystala tylko z tego hotelu, teraz z powodu obniżenia jakości obsługi i wyżywienia szukamy innych obiektów w okolicach Koszalina.
Na moją informację że w pokoju śmierdzi szambem zostałem zbyty że chydraulik się tym zajmie, przy standardzie 4* powinienem natychmiast dostać nowy pokój.
Poza tym jedzenie pogorszyło się strasznie, wszystko przesmażone suche jak podeszwa, a niektóre potrawy nie jadalne .
Podsumowując obiekt jedzie w dół po równi pochyłej .

Wskazówka dotycząca pokoi: Jakość 3* za cenę 4*
Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Trip25704696447
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia G, Dyrektor generalny, Hotel VerdeOdpowiedź udzielona 20 maja 2019

dziękujemy za dodanie opinii. Jest nam przykro, że pobyt w naszym hotelu nie spełnił Pana oczekiwań. Wszelkie Państwa uwagi zostały przekazane do kierowników odpowiednich działów. Państwa zastrzeżenia są dla nas bardzo ważne i zrobimy wszystko, aby Państwa zadowolić. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Wszystko nam się podobało, pokoje czyste,basen czysty,wyżywienie super niczego nie brakowało. W czasie naszego pobytu pogoda nie dopisala za to hotel w pełni się nadawał poza basenem bilard ,gry planszowe można wypożyczyć. Obsługa super. Polecam

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Departure44177232070
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia G, Dyrektor generalny, Hotel VerdeOdpowiedź udzielona 20 maja 2019

Dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019

Polecam ten obiekt innym chetnym wypoczac badz byc tylko przejazdem na jedna noc. Mila obsluga pyszna sniadania i obiadokolacje. Jest tez muzeum zabytkowych samochodow ktore warto obejrzec. Polecam raz jeszczejeszcze.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Explore50404453022
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 483sylwiar, Dyrektor generalny, Hotel VerdeOdpowiedź udzielona 12 maja 2019

Dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019

Z zewnątrz hotel ładny, duży plus wystawa aut
Pokój zabaw dla dzieci ok
Jedzenie i porcję na duży plus
Kierowniczka na duzy minus
Recepcjonistki plus
Obsługa w restauracji może być, z naciskiem na moze...
Pokój ładny duży, tylko ta czystość
Łazienka ładna duża w miarę czysta

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, roman z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 483sylwiar, Dyrektor generalny, Hotel VerdeOdpowiedź udzielona 12 maja 2019

Dziękujemy za dodanie opinii. Jest nam przykro, że pobyt w hotelu nie spełnił Pana oczekiwań. Wszelkie uwagi zostaną przekazane do kierowników odpowiednich działów. Mimo wszystko mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2019

Miła obsługa, bardzo obfite i smaczne posiłki, nie do przejedzenia, basen i jacuzzi z bardzo ciepłą wodą, ciekawe Muzeum Zabytkowych Aut, w pełni wyposażony pokój, czysto i ciepło w pokoju, dużo atrakcji do miłego spędzenia czasu.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Tourist27712636288
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 483sylwiar, Dyrektor generalny, Hotel VerdeOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Państwa gościć ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji