Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kołobrzeg
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Warto wybrać sie na wycieczkę

Będąc w okolicach Kołobrzegu warto wybrac sie w rejs Jantarem na Bornholm. Przed zakupem atrakcji... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019
Mania0000
,
Kielce, Polska
z urządzeń przenośnych
Rejs z Kołobrzegu na Bornholm katamaranem Jantar w dn. 31.07.2019r.

Świetna wycieczka, niezapomniane wrażenia zarówno na statku jak i na ślicznej malowniczej wyspie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019
Ewa K
Przeczytaj wszystkie recenzje (38)
  
Recenzje (38)
Filtruj recenzje
38 wyniki
Oceny podróżnych
20
5
8
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
20
5
8
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 38 recenzji
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Będąc w okolicach Kołobrzegu warto wybrac sie w rejs Jantarem na Bornholm. Przed zakupem atrakcji dobrze jest sprawdzic pogodę. Przy spokojnym morzu taka wycieczka to fantastyczna przygoda. Jesli sa spore fale to dobrze zaopatrzyc się w tabletki przeciw chorobie morskiej, bo wiekszosc osob dopadaja mdłości. Na statku bardzo mila i pomocna obsługa. Sama wyspa piekna i malownicza. Co do wycieczki to wiele zalezy od tego na jakiego trafi sie przewodnika.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Mania0000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Świetna wycieczka, niezapomniane wrażenia zarówno na statku jak i na ślicznej malowniczej wyspie. Załoga statku kompetentna, życzliwa oraz bardzo pomocna w każdej sytuacji. (warto profilaktycznie zaopatrzyć się w tabletki przeciw chorobie morskiej i jest ok) Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Po przeczytaniu niektórych opinii, dwa dni przed rejsem, po wykupieniu biletów, byliśmy mocno wystraszeni. Opisy dolegliwości podróżnych skłoniły nas do rozważenia rezygnacji z wycieczki. Wywnioskowaliśmy jednak z wpisów,że warunki na statku zależą w dużej mierze od pogody. Postanowiliśmy więc zaryzykować, gdyż zależało nam na zobaczeniu Bornholmu i przygotowaliśmy się na najgorsze.Wieczorem poprzedzającego rejs dnia, ostatni posiłek zjedliśmy około 18. Rano o 6:30 stawiliśmy się, my akurat z rowerami, do wejścia na pokład. Nie było problemów z ich zapakowaniem. W obawie przed chorobą morską siedliśmy na świeżym powietrzu i wzięliśmy po tabletce Aviomarinu. Po wypłynięciu na pełne morze, zaczęło trochę kołysać, jednak nikomu z nas ani na pokładzie nie było niedobrze. Trochę się zdrzemnęliśmy a pod koniec podróżny mogliśmy zjeść bez problemów śniadanie podawane na pokładzie.
Następnego dnia (mieliśmy nocleg na wyspie), powtórzyliśmy
"czynności zapobiegające" :-) chorobie morskiej i również rejs powrotny minął nam i nie tylko bez przez przykrych wrażeń.
Odnosimy wrażenie,że owszem mieliśmy szczęście co do pogody (na pewno czasem jest gorzej), ale ważne jest również odpowiednie nastawienie i przygotowanie się do podróży.
Życzymy szczęścia! ;-)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
4  Dziękujemy, igrzeski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

03.07 Rejs z Kolobrzegu został odwolany. My nie zostaliśmy o tym poinformowani. Na stronie internetowej nie było żadnej informacji, ani też w mailu. Stawiliśmy się na miejscu o 06.00 rano i tam zastaliśmy tylko kartkę z informacją o odwołaniu rejsu. Podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się, że przecież były wysylane sms, a jeśli ja go nie otrzymałam to nie ich wina! Ani razu nikt mnie nie przeprosił. Oprócz zwrotu pieniędzy za bilety domagałam się zwrotu pieniędzy za kurs taksówką. Na moje maile nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, słów wyjaśnienia czy przeprosin. Tak oto firma obchodzi sie z klientami. NIE POLECAM FIRMY KŻP!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
4  Dziękujemy, Kaowiec
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Bardzo dobrze będziemy wspominać rejs na bornholm piękna wycieczka. Chociaż pogoda nas nie oszczędzała lecz świetna załoga pełne opanowanie i bardzo dużo umiejętności które pozwalały do zachowania spokoju w tych trudnych warunkach

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, OlkaMakuszewska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji