Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Morze nasze morze

Jeden z największych portów w naszym kraju. Warto to zwiedzić. Ma on przemyslowy i rybny charakter... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019
VisitorKiezix
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Warto zobaczyć.

Co roku bywamy w Kołobrzegu a spacer po porcie jest zawsze obowiązkowy. W porcie przynajmniej 5... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 lipca 2019
wrzosy
,
Toruń, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (175)
  
Recenzje (175)
Filtruj recenzje
175 wyniki
Oceny podróżnych
91
67
15
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
91
67
15
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 175 recenzji
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z największych portów w naszym kraju. Warto to zwiedzić. Ma on przemyslowy i rybny charakter. Cumują tu też okręty wojenne i turystyczne.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Wygląda trochę kosmicznie, ale dla mnie nic interesującego. Może dzieci zaciekawiło. Ja znalazłam lepsze atrakcje

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Marta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Co roku bywamy w Kołobrzegu a spacer po porcie jest zawsze obowiązkowy. W porcie przynajmniej 5 statków wycieczkowych w tym jeden torpedowiec. Można tu obserwować wpływające i wypływające statki. Tu czas płynie wolniej.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, wrzosy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2019

Typowy port nadmorski..... Baza dookoła portu na pewno dobrze zorganizowana, 2 statki wycieczkowe w tym jeden torpedowiec na pewno znajdą amatorów wycieczki na pełne morze...

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, piernik999
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Miła trasa, ale trzeba uwarzać na wysoką falę i sztorm Warto "potuptaać" aby się odprężyć, a potem "na male co nie co" do kawiarenki MIKADO i tam arzucić "kotwicę" na dłużej WARTO

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, jszukala
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji