Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow wow wow”

Restauracja Wichłacz Grill House
Nr 5 wśród 170 Restauracje (Kołobrzeg)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: Grill House to jedna z niewielu restauracji w Kołobrzegu, gdzie przez cały rok można posmakować przepysznych dań z prawdziwego węglowego grilla. Wyśmienite steki, szaszłyki, ryby z pieca, sałatki i szeroki wybór zup - nawet wybredny smakosz znajdzie tu coś dla siebie! Całości dopełniają wyjątkowe ziemniaczki pieczone - będące specjalnością kuchni - podawane z delikatnym masłem czosnkowym!
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

It is a modern place and well organized. The restaurant is between Kołobrzeg and Grzybowo but it is worth going there. The staff is polite, helpful and professional.

The food is tasty, really tasty. It is possible to eat fish and meat and vegetarian food. The portions are big and well presented.

They have quite large variety of drinks, either alcoholic and non alcoholic. There is also a parking space.

During the high season it is better to make a reservation.

Restauracja jest nowoczesna i bardzo ładnie wygląda. Mieści się pomiędzy Kołobrzegiem i Grzybowem i warto tam pojechać.

Obsługa jest miła, uprzejma, pomocna i profesjonalna

Jedzenie jest bardzo smaczne. Można zamówić sobie ryby, mięsa ale także coś wegetariańskiego. Porcje są duże i bardzo ładnie podane.

Mają także całkiem pokaźny wybór napojów i alkoholowych i bezalkoholowych. Obok restauracji jest także całkiem duży parking.

W czasie sezonu lepiej sobie wcześniej zarezerwować miejsce.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, PaulTraveller72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu, Restauracja Wichłacz Grill HouseOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoją opinią o naszej restauracji. Bardzo dziękujemy i cieszymy się, że wizyta w Wichłacz Grill House była udana. Do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (416)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 416 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Fenomenalna kuchnia! Pysznie, przytulnie, wspaniała atmosfera! Obsługa świetna i bardzo pomocna! Polecam sałatki, zupy, risotto! Wybornie!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Monikamoszczynska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu, Restauracja Wichłacz Grill HouseOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo nam miło :) Dziękujemy za opinię i do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Trochę to daleko od centrum Kołobrzegu, ale raczej warto. Miła obsługa, pyszny żurek. Dziczyzna w porządku, niestety jedna porcja podana pół-surowa. Na szczęście obsługa po jakimś czasie sama z siebie dopytuje czy wszystko ok i problem rozwiązaliśmy, niemniej jednak takie rzeczy w wychwalanej restauracji wydarzać się nie powinny. Dodatkowy plus za plac zabaw dla dzieci na zewnątrz.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, xsylwester
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu, Restauracja Wichłacz Grill HouseOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Oczywiście, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy...niebo w gębie
Dania to majstersztyk... Obsługa również na wysokim poziomie, niestety ze względu na duże oblozenie nie ma czasu na dopieszczenie klienta... Polecamy na milion procent, warto czekać i polecamy wcześniej zrobić rezerwację... Bardzo duży Plus-maja bezglutenowe deserymniam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Krupaaaaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu , Restauracja Wichłacz Grill HouseOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię :) Cieszymy się, że jedzenie jedzenie smakowało, a obsługa stanęła na wysokości zadania :) Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Suszony recenzjami i tytułami wybrałem się z rodziną na obiad. Miasto nadmorskie więc padło na ryby. Czas oczekiwania zdecydowanie za długi, mimo, że przyjechaliśmy przed falą klientów pory obiadowej. Mieliśmy nadzieję, że wydłużony czas oczekiwania zrekompensuje nam wysoka jakość. Niestety zawiedliśmy się. Jedzenie średnie, ryba bez smaku. Bez soli i cytryny nie było sensu jeść. Ości niedbale wyciągnięte. Rachunek za 2 ryby, 2 porcje frytek i surówek, szpitalną zupę pomidorową oraz 2 kawy prawie 130zł. W tej kwocie klient ma prawo oczekiwać smaku na medal, a nie dań z OIOMu.
Na plus przemiła obsługa kelnerska, kącik dla dzieci i wystrój.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Tomasz W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu , Restauracja Wichłacz Grill HouseOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że jedzenie Państwu nie smakowało. Staramy się, aby jakość naszych potraw była jak najlepsza. Wszystko, w tym zupy i surówki, przygotowujemy sami na świeżych produktach. Prosimy o wiadomość na patrycja@grillhouse.pl z informacją co dokładnie Państwo zamówili i jak długi był czas oczekiwania-spróbujemy wyjaśnić zaistniałą sytuację.Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Wichłacz Grill House — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
 
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
 
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Wichłacz Grill House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem