Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (56)
Filtruj recenzje
56 wyniki
Oceny podróżnych
31
17
7
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
31
17
7
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 56 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Hotel fajnie położony z dala od zgiełku ale blisko promenady i morza . Pokoje dość duże czyste . Wyżywienie jak na 3* to super . Trochę małe Spa ale wystarczająco / nie wiem jak w okresie jesień zima .Duzo Niemców - starszych.

Wskazówka dotycząca pokoi: Od ulicy trochę głośno Nie polecam pokoi od strony kuchni .przy otwartym ognie czyć wyziewy
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, rykam2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jantarspa2016, Front Office Manager, Jantar Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Dzień dobry. Dziękujemy za ocenę pobytu oraz komentarz. Bardzo się cieszymy, że pobyt spełnił Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie:) Beata Pietrzykowska, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

W hotelu spędziłam 8 dni. Piękna odnowiona kamienica w której mieści się hotel położona jest w cichej uliczce w dzielnicy uzdrowiskowej, bardzo blisko deptaka i plaży. Do mola też jest bliziutko. Bardzo czysty pokój, jedyny minus to taki że nie miał balkonu. W pokoju wygodne łóżka, tv, lodówka, codziennie donoszona woda mineralna. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wszyscy są bardzo mili. W hotelu znajduje się basen i centrum SPA. Basen jest nie za duży ale bardzo przyjemny, wyposażony w bicze wodne i jacuzzi. W pokoju dostępne są szlafroki. Między piętrami kursuje winda. W hotelu znajduje się przyjemna kawiarenka z dobrymi cenami. Aperol w innych miejscach 30 zł. a tutaj 15. Jedzenie, zarówno śniadania jak i obiadokolacje bardzo smaczne. Produkty wysokiej jakości, tak dobre że nie było miejsca żeby coś jeszcze spróbować na mieście. Wielka pochwała dla kucharzy. Brakowało tylko normalnych gotowanych ziemniaczków. Bardzo polecam ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jantarspa2016, Front Office Manager, Jantar Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Witam serdecznie. Ogromnie dziękujemy za obszerny komentarz i super ocenę:) Dokładamy wszelkich starań, aby pobyty w naszym hotelu były przyjemne i niezapomniane. Państwa spostrzeżenia pozwalają nam zwrócić uwagę na potrzeby i oczekiwania naszych stałych i przyszłych gości. Gotowane ziemniaczki są podawane zawsze do obiadu - być może przy kolejnym pobycie wybierzecie opcję z obiadem:) Mamy nadzieję, że udało się Państwu wypocząć i zrelaksować. Pozdrawiam i wierzę, że odwiedzicie nas Państwo ponownie. Beata Pietrzykowska, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2019

Hotel położony blisko centrum i plaży.Pokoje czyste i przytulne.Zostaliśmy miło powitani przez panią z recepcji.Korzystaliśmy tylko ze śniadań - bardzo urozmaicone ,każdy znajdzie coś dla siebie.Strefa spa niewielka ale wybór zabiegów bardzo duży,pani kosmetyczka nawet dla mojej wymagającej cery znalazła odpowiedni.Planujemy jeszcze tu wrócić!

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, miejsca
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jantarspa2016, Dyrektor generalny, Jantar Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019

Dzień dobry.
Bardzo nam miło, że pobyt u nas został zaliczony do udanych. Dziękujemy za wszystkie pochwały skierowane pod naszym adresem. Już dziś serdecznie zapraszam do kolejnych odwiedzin. Pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019


Bardzo dobre polozenie hotelu. Mile Panie w recepcji,czysto,bardzo dobre posilki.Nieograniczona mozliwosc korzystania z basenu .Spa hotelowe doskonale.Pobyt z dziecmi jesli nie ma dobrej pogoty ogranicza sie do spacerow ,poniewaz hotel nastawiony jest na osoby dorosle.Mimo to polecam.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Daydream67342248280
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jantarspa2016, Front Office Manager, Jantar Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 15 maja 2019

Dzień dobry. Dziękujemy za opinię i polecenie:) Bardzo się cieszę, że udało się Państwu wypocząć i zrelaksować. W kwestii rozrywek dla dzieci, recepcjonistki są zorientowane i chętnie pomagają w organizacji czasu wolnego. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kolejnych odwiedzin. Brata Pietrzykowska, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019

spedzilem z zona majowke w hotelu jantar. pani z recepcji ktora nas meldowala bardzo sympatyczna, pokoj choc bez balkonu sloneczny czysty i przestronny, sauny jakuzzy byly do naszej dyspozycji bo malo osob z nich korzystalo . w basenie moglaby byc troszke cieplejsza woda..jedzenie bardzo dobre niczym nie rozni sie od hotelu cztero gwiazdkowego. duzo miejsca przy spozywaniu posilkow ,blisko do morza. hotel godny polecenia

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Sightseer36457895862
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jantarspa2016, Front Office Manager, Jantar Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 10 maja 2019

Witam serdecznie. Pięknie dziękujemy za świetną opinię i polecenie:) Cieszy nas, że nasz hotel spełnił Państwa oczekiwania, a pobyt był udany. Mam nadzieję, że Państwo o nas nie zapomnicie i spotkamy się ponownie - Gorąco zapraszam:) Beata Pietrzykowska, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji