Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.
Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niesamowita atmosfera” 5 5 gwiazdkowych
Sanatorium Wistom — recenzja

Sanatorium Wistom
Nie udało się nam znaleźć cen dla tego hotelu
Na stronach naszych partnerów nie ma cen dla tego hotelu, jednak możemy wyszukać inne obiekty dostępne w lokalizacji Kołobrzeg
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Sanatorium Wistom
Zapisz
Dodano Sanatorium Wistom do listy Zapisane.
Miejsce nr 19 wśród 49 hoteli w Kołobrzegu
Piekary Slaskie, Katowice, Poland
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 10
“Niesamowita atmosfera”
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 10 kwietnia 2013

Byliśmy z mążem wspólnie po raz pierwszy.Zostaliśmy wspaniale przyjęci obsługa w recepcji wspaniała.Baza zabiegowa super wyposażona.Pokoje sprzątane przez bardzo sympatyczne Panie,a co do basenu zajęcia z Panem Piotrkiem rewelacyjne,serdecznie pozdrawiam pana razem z mężem.Pokój lux telefon,telewizor łóżka dawno w takich nie spałam.Polecam wszystkim.Pobyt nasz był refundowany przez NFZ ,ale traktowani byliśmy jakbyśmy byli prywatnie.Dziękuje za wspaniałe wrażenia pozdrawiam wszystkich z pobytu od 23.02 2013-16.03.2013.Mam nadzieję że jeszcze kiedyś znów zagościmy w Wistom.Również pozdrawiam p.doktor Helenę Kondak-Długańską pomiętam i Piekary się kłaniają.

  • Pobyt: lutym 2013, wyjazd z rodziną
    • 4 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 5 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 4 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
10 Dziękujemy, Jadwiga T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

26 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    6
    10
    8
    2
    0
Wyświetl recenzje w kategorii:
10
4
11
Biznesowa
0
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (6)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. polski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Braniewo, Polska
Kontrybutor: poziom
Liczba recenzji: 4
3 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 14
4 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 27 marca 2013

Wyjazd do sanatorium Wistom był moim pierwszym pobytem w takim miejscu.Powitała mnie tam bardzo miła obsługa Pań w recepcji,póżniej na stołówce.Piękny pokój-prawdziwy lux i serdeczne Panie pokojowe.Bardzo miły Pan kierownik,obsługa medyczna i załoga w bazie zabiegowej.Wistom to miejsce,w którym panuje niesamowity klimat,który tworzą pracownicy tego miejsca jak również kuracjusze.Ponieważ spotykając uśmiech na naszej drodze ,odwzajemniamy go dla innych -a to jest zarażliwe w dobrym tego słowa znaczeniu.Smiech jest formą relaksu a tego było dużo na zajęciach wodnych u Pana ratownika-Piotra i za to też chcę podziękować.I jeszcze ,aby nikogo nie pominąć-podziękowania za życzliwość dla Właścicieli kawiarenki-za Ich uśmiech i rozmowy. Zal było odjeżdzać!Wistom to miejsce do którego się wraca z ogromną przyjemnościa.Alicja Z.T

  • Pobyt: marcu 2013, wyjazd w pojedynkę
    • 4 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 4 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 5 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
14 Dziękujemy, Alicja Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Lipno
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 15
3 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 25 marca 2013

Faktem jest, że ośrodek jest położony w super miejscu, daleko od miasta. Zabiegi żadna powiem nawet, że poniżej oczekiwań. Na basenie nuda, ratownik się nudzi a gimnastykę rehabilitacyjną każdy robi sobie, basen nie ciekawy. rewelacja, Jedynie jeżeli ktoś zasługuje na pochwałę to panie ze stołówki jednak nie wszystkie. Najcudowniejsze i bardzo pomocne. Pani Ania, Basia i Ewa mam nadzieję, że ona jeszcze pracują, druga zmiana obsługi to była pani Wioletta niestety jej pomoc zerowa, ba ona nawet nie potrafi się uśmiechać. cerber w spódnicy. Recepcja spoko fajne kobitki. Pozdrawiamy również panie dbające o porządek, Pani Maria i Pani Basia. Anioły nie kobiety. jednak za takie pienidze bywałam w lepszych ośrodkach. Pozdrawiam

  • Pobyt: czerwcu 2012, wyjazd z rodziną
    • 3 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 4 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 3 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 3 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 4 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
15 Dziękujemy, Sebastian L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zduńska Wola, Polska
Kontrybutor: poziom
Liczba recenzji: 3
3 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 32
4 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 27 lutego 2013

Pobyt w sanatorium Wistom-NFZ (od 02.02.2013-23.02.2013) uważam za udany. Mieszkałam w budynku C (pokój określany mianem Lux-za dopłatą). Warunki bardzo dobre, ręczniki wymieniane co tydzień, pościel -w połowie turnusu. Pokój czysty, ciepły o przyjemnej kolorystyce, sprzątany co drugi dzień. Wszystko w pokoju znajdowało się pod ręką, łazienka wyposażona w suszarkę do włosów. Basen od godz.15 bez ograniczeń. Położenie sanatorium w części zdrojowej Kołobrzegu, 20 min do mola i 25 min do portu plażą, czyli gównie dla tych co lubią chodzić (ja do nich należę). Baza zabiegowa na miejscu, zabiegi dobrze rozplanowane. Opieka medyczna dobra. Natomiast nie podobały mi się zajęcia gimnastyki kręgosłupowej. Pan prowadzący (bodajże Jacek) nie posiadał według mnie odpowiedniego przygotowania merytorycznego, pomijając kwestie osobowościowe (mało sympatyczny). Dwukrotnie zastępowała Go Pani Kamila, która pokazała nam jak te zajęcia powinny być poprowadzone. Wytłumaczyła jak i w którym momencie należy brać oddech, była żywo zaangażowana w ćwiczenia, podchodziła do osób, które nie wiedziały jak je wykonać tłumacząc ze spokojem, dużą cierpliwością oraz serdecznością. Miło było widzieć na Jej twarzy uśmiech od rana. Pan Jacek mógłby się sporo nauczyć od swojej koleżanki. Poza tym powinien On przejść kurs BHP, ponieważ zamykał na klucz drzwi od sali, w której właśnie odbywały się zajęcia. Była to jedyna droga ewakuacyjna. Jedzenie dobre, ale brakowało pieczywa razowego (pojawiło się tylko jeden raz). Bardzo przyjemne PANIE NA STOŁÓWCE oraz W RECEPCJI, w każdym momencie służyły pomocą-WIELKIE DZIĘKI ! Polecam szczerze sanatorium Wistom, być może przyjadę tu znowu (pewnie prywatnie)

Wskazówka dotycząca pokojów: polecam pokój Lux
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: lutym 2013, wyjazd w pojedynkę
    • 5 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 5 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 4 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
29 Dziękujemy, Mariola A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Poznań, Polska
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 22
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 23 stycznia 2013

Gorąco polecam byłem tam kilka krotnie i ciągle mnie czymś nowym zaskakują ,wyżywienie super ,pokoje przestronne wygodne łóżka,basen i bardzo miła obsługa.Zaliczyłem w Wistomie Sanatorium dwa razy byłem prywatnie i nadal mam zamiar z ich usług korzystać serdecznie zapraszam

  • Pobyt: lutym 2012, wyjazd z rodziną
    • 4 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 3 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 4 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 4 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
22 Dziękujemy, Wieslaw61
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kołobrzeg)
w odległości 0.2 km
Hotel Diva Spa
Hotel Diva Spa
Nr 10 z 49 w lokalizacji Kołobrzeg
3.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 104
w odległości 0.1 km
Hotel Wellness ProVita
Hotel Wellness ProVita
Nr 1 z 49 w lokalizacji Kołobrzeg
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 88
w odległości 0.8 km
Diune Hotel & Resort
Diune Hotel & Resort
Nr 5 z 49 w lokalizacji Kołobrzeg
4.0 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 109
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1.1 km
Marine Hotel
Marine Hotel
Nr 3 z 49 w lokalizacji Kołobrzeg
4.0 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 358
w odległości 1.4 km
Arka Medical Spa
Arka Medical Spa
Nr 4 z 49 w lokalizacji Kołobrzeg
4.0 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 139
w odległości 0.3 km
Hotel Aquarius SPA
Hotel Aquarius SPA
Nr 2 z 49 w lokalizacji Kołobrzeg
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 228
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Sanatorium Wistom? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Sanatorium Wistom — dodatkowe informacje

Obiekt: Sanatorium Wistom
Adres: Ul W Sikorskiego 10, Kołobrzeg 78-100, Polska
Lokalizacja: Polska > Zachodnia Polska > Zachodnio-Pomorskie > Kołobrzeg
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Obsługa pokojowa Spa Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 19 wśród 49 hoteli w Kołobrzegu
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Sanatorium Wistom 3*
Liczba pokoi: 144

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem