Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (201)
Filtruj recenzje
201 wyniki
Oceny podróżnych
65
53
41
29
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
65
53
41
29
13
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 201 recenzji
Zrecenzowano 21 czerwca 2018

Hotel fajny ale daleko do miasta .Na plus bliska odległość do morza i dobre śniadania. Apartamenty przestronne i czyste. Bardzo miła obsługa zarówno na recepcji jak i w barze. Świetny hotel dla podróżujących z psami.

  • Data pobytu: czerwiec 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kasiawalkowiak16
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra F, -, Baltic Plaza Hotel Medi SPAOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2018

Pani Katarzyno, dziękujemy za pozostawienie opinii po pobycie. Jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym hotelu. Dziękujemy za dobre słowa i zapraszamy ponownie!

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Baltic Plaza Hotel****mediSPA&fit

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 maja 2018

Wszystko było cudowne - duży, czysty apartament. Wygodne łóżka, bardzo przyjemna pościel. Duża łazienka z elektrycznym grzejnikiem. Czyste ręczniki. Dużo gniazdek w apartamencie. Bardzo dużo miejsca na rzeczy osobiste. Sejf w pokoju. Bardzo smaczne i urozmaicone śniadania, codziennie coś nowego do jedzenia. Z obiadokolacji nie korzystaliśmy, ale dania z karty smaczne, chociaż nie ma wielkiego wyboru. Ceny porównywalne z tymi na mieście. Basen mały, ale podczas naszego pobytu nie było tłoku. 130 cm głębokości na całej powierzchni. Leżaki na tarasie ogólnodostępnym. Hotel na obrzeżach miasta, na piechotę do centrum spacerem 50 minut. Ścieżki rowerowe w bardzo dobrym stanie. Bezpieczne dojście do plaży - bez ruchu samochodowego. Z minusów: autobus miejski spod hotelu kursuje tylko w sezonie, poza sezonem restauracje i knajpki tylko w części uzdrowiskowej i w centrum. Brak toalet przy plaży. Przy hotelu trwa budowa innych apartamentowców, ale nie jest to uciążliwe.

  • Data pobytu: maj 2018, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra F, Baltic Plaza Hotel****mediSPA&fit, Baltic Plaza Hotel Medi SPAOdpowiedź udzielona 30 maja 2018

Pani Katarzyno,
bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii o Baltic Plaza hotel mediSPA&fit. Bardzo cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym hotelu. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością. Dawanie powodów do zadowolenia to kwintesencja naszej pracy, cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom. Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.
Pozdrawiam serdecznie,
Zespół Baltic Plaza Hotel****mediSPA&fit

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 maja 2018

Sporo sprzeczności:
plusy:
- doskonałe, duże pokoje - oddzielona część dzienna od sypialnej - dla niech mógłbym wrócić do tego hotelu. Jakość wyposażenia, czystość, itp. - również jak najbardziej ok,
- przytulne korytarze,
- basen i sauna - miło i dobrze :"skomunikowane" z pokojami - oddzielna winda,
- ciekawy plac zabaw dla dzieci na dworze,
- hotel ładnie się prezentuje,
- bar hotelowy otwarty do późna,

minusy:
- jedzenie - menedżer, czy szef kuchni chyba sam rzadko bywa w hotelach 4* - Hotel ma "fit" w nazwie, a nawet kasza polewana jest skwarkami. Fatalny hotel dla osób nie jedzących mięsa i ryb. Trzeba chodzić kilka kilometrów dale j do Kołobrzegu lub Grzybowa na jedzenie, bo personel w "jadalni" nie jest w stanie wpłynąć jakkolwiek na kuchnie, żeby chociażby przygotowanych już wcześniej dań nie łączyć z mięsem. Tutaj podziękowania dla Pani Moniki z recepcji, która pod koniec pobytu uzgodniła w kuchnią podanie jakiegoś dania bez mięsa. Rewelacji nie było (czy kucharze mają jakąkolwiek możliwość szkoleń czy wyjazdów do lepszych hoteli(?!), ale liczą się chęci,
- tylko jedna winda przy wejściu - jest też druga, ale o wiele dalej,
- położenie hotelu byłoby ok, gdyby nie konieczność stołowania się gdzie indziej (zbyt daleko) przy tak kiepskiej kuchni.

Podsumowując:
przestronność i wygoda w pokojach są na 5+. Owszem - hotel musi zarabiać, ale z takim jedzeniem raczej dłużej bez promocji nie podziała.
Podczas dwutygodniowego urlopu spędziliśmy tydzień tutaj, a kolejny w innym hotelu również na polskim wybrzeżu i proporcje były odwrotne - tam kiepski był pokój, ale za to jedzenie bardzo dobre (jak na polskie warunki).

Szanowny Zarządzie Baltic Plaza Hotel Medi SPA - wyślijcie kucharzy do jakiegokolwiek hotelu przynajmniej 4* i po powrocie zapytajcie, czy na pewno uważają, że ich kuchnia pasuje do tej klasy hotelu.

Wskazówka dotycząca pokojów: Wszystkie pokoje są bardzo dobre.
  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, stefankmiot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra F, Baltic Plaza Hotel****mediSPA&fit, Baltic Plaza Hotel Medi SPAOdpowiedź udzielona 30 maja 2018

Panie Stefanie,
dziękujemy za dodanie tak wyczerpującej opinii o Batic Plaza Hotel****mediSPA&fit. Bardzo nam miło, że doceniła Pani przestronność oraz wystrój naszych apartamentów. Cieszymy się, że wygląd hotelu wywarł na Panu pozytywne wrażenie.
Nawiązując do minusów jakie Pan wymienił, są już dość nieaktualne. Od pewnego czasu, mamy nową Panią dyrektor gastronomii i wiele zmieniło się od Pańskiego pobytu w lipcu ubiegłego roku. M.in. podczas obiadokolacji mamy przygotowany dla naszych Gości specjalny bufet fit składający się z świeżych ziół, sałatek, pestek dyni i słonecznika, carpaccio z pieczonego buraka i wiele innych pyszności. Mam również nową kartę, która jest pełna nowych dań.
Zapraszamy na ocenienie zmian dotyczących naszej kuchni.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Baltic Plaza Hotel****mediSPA&fit

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2018

Pokoje przestronne, mimo 15 stopniowego mrozu w pokojach od samego początku do końca ciepło - pokoje przygotowane wcześniej, bez proszenia się o wcześniejsze możliwości zameldowania. Organizacja zameldowania grupy odbyła się bardzo sprawnie i bez najmniejszego problemu.
Ciepło, czysto i schludnie. Zarówno obsługa recepcji, Obsługa restauracji jak i keeping room na wysokim poziomie - uśmiechnięci, chętni do pomocy i mili ludzie !
Strefa SPA nie jest może obiektem pokroju Term Maltańskich, ale nasze oczekiwania spełniła. Szlafroki otrzymaliśmy bez opłat - wystarczy chcieć zapytać a nie burzyć się ;)
Sala fitness, z której korzystaliśmy przystosowana zarówno do treningów personalnych jak i zajęć grupowych.
Jedzenie bardzo smaczne, świeże i na bieżąco uzupełniane.

Polecam.

  • Data pobytu: marzec 2018, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Monika G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra F, Zespół Baltic Plaza Hotel mediSPA&fit****, Baltic Plaza Hotel Medi SPAOdpowiedź udzielona 7 marca 2018

Pani Moniko,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii o Baltic Plaza Hotel mediSPA&fit****. Jest nam bardzo miło, że były Panie zadowolone z pobytu w naszym hotelu. Dawanie powodów do zadowolenia to kwintesencja naszej pracy, cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom i wyjechały Panie od nas z uśmiechem na ustach. Mam nadzieję, że nasze drogi będą miały okazję się jeszcze niejednokrotnie skrzyżować i postanowią nas Panie odwiedzić ponownie.
W imieniu swoim, jak i całej załogi – załączam ciepłe pozdrowienia,
Aleksandra Frąckiewicz
Baltic Plaza Hotel mediSPA&fit****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lutego 2018

Generalnie pobyt udany, drobne niedociągnięcia nie psują dobrego wrażenia. Zacznę od istotnych plusów: duży, wygodny apartament z wydzielona sypialnią i aneksem kuchennym, jedzenie dość smaczne, na miarę naszych oczekiwań, do morskiego brzegu pięć minut, bardzo spokojna i cicha okolica, obok trwa budowa innych hoteli.
Moje uwagi: w samym hotelu dość chłodno, temperatura w pokoju na II piętrze około 20 stopni, grzejnik jest tylko w łazience, a temperatura regulowana za pomocą czegoś na kształt klimatyzacji, ale nie udało się podnieść temperatury za pomocą sterownika. Mikroskopijny basen, typowo rekreacyjny, dzieci się ucieszą, ale dorośli nie popływają. Opłata za szlafrok, nie kaucja, ale opłata... Hmmm, dziwne..

  • Data pobytu: luty 2018, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra F, Zespół Baltic Plaza Hotel mediSPA&fit****, Baltic Plaza Hotel Medi SPAOdpowiedź udzielona 26 lutego 2018

Szanowny Panie Arturze,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii o Baltic Plaza Hotel mediSPA&fit****. Cieszymy się, że pobyt był dla Pana udany. Dziękujemy, że docenił Pan lokalizację naszego hotelu, jak i przestronność naszych apartamentów. Czy zgłaszał Pan na recepcji, iż w pokoju jest zbyt zimno? Do pokoju zostałby wtedy wysłany Pan techniczny a gdyby nie udało mu się pomóc, zmienilibyśmy pokój na cieplejszy. Nasz basen jest nie wielki, ale spełnia wymogi kategoryzacyjne. Jak sam Pan wspomniał, jest on bardziej rekreacyjny, do zrelaksowania się, tak jak cała nasza strefa wellness. Często proponujemy bezpłatne szlafroki dla gości, którzy rezerwowali pobyt bezpośrednio przez hotel. Polecam rezerwację właśnie w ten sposób, zawsze można otrzymać więcej darmowych lub zrabatowanych korzyści w naszym hotelu. Zapraszamy Pana ponownie do pobytu w naszym hotel!
Pozdrawiamy Serdecznie,
Zespół Baltic Plaza Hotel mediSPA&fit****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji