Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wrześniowy Piątek w Kołobrzegu”
Wichłacz Bistro-Bar — recenzja

Wichłacz Bistro-Bar
Nr 44 wśród 170 Restauracje (Kołobrzeg)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 6 września 2019

Niesamowity serwis, uśmiechnięta obsługa, muzyka na żywo, pyszne jedzenie i chwile które zapamiętamy na długo ze znajomymi!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Mariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu, Wichłacz Bistro-BarOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za opinię Panie Mariuszu. Cieszymy się, że wraz ze znajomymi spędził Pan w naszej restauracji miły czas. Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (25)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 25 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal wyróżnienia się na tle kołobrzeskich knajp ciekawym i nowoczesnym wystrojem. Karta dań krótka ale każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny średnie. Obsługa mimo dużego ruchu cierpliwa, pomocna i uśmiechnięta. Polecam bardzo dobrze przyrządzonego sandacza na delikatnym kremowym risotto i smaczne polskie wino. Jedyne na co zwróciła bym uwagę tak na przyszłość to bardzo długi okres oczekiwania od chwili zajęcia stolika do podania karty, już prawie traciłam nadzieję, że zostałam zauważona.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, annasL7279UF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu, Wichłacz Bistro-BarOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za ocenę oraz cenne uwagi. Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Wybraliśmy się pierwszy raz to tego lokalu. Po wejściu menedżer zaproponował nam stolik, usiedliśmy, otrzymaliśmy karty i...... staliśmy się niewidzialni dla obsługi. Po ok. 20 minutach oczekiwania zrezygnowaliśmy i wyszliśmy. Przez ten czas kelnerki i kelnerzy przechodzili obok nas chyba 50 razy i nic. Mamy wrażenie, że są oni bardzo dobrze przeszkoleni z szybkiego chodzenia i naprawdę są mistrzami szkoleń pt.: jak nie nawiązać kontaktu wzrokowego z klientem i udawać, że się go nie widzi. Mistrzowie. Potraw nie oceniamy, gdyż nie dane nam było skosztować. Zdarza się, że trzeba poczekać na obsługę i jest to zrozumiałe, ale wystarczy spojrzeć i powiedzieć: zaraz podejdę, za moment obsłużę. W Wichłaczu udają, że cię nie ma :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz1301
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu , Wichłacz Bistro-BarOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji-nie powinnna ona mieć miejsca. Informacja została przekazana szefowi zmiany i postaramy się aby już się nie powtórzyła. Prosimy o wiadomość na patrycja@grillhouse.pl. Postaramy się to Państwu zrekompensować. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przy niezbyt dużym oblężeniu, obsługa nie interesuje się klientem( proponuje się samemu fatygować po dalsze zamówienia) brak doświadczonych (obytych) kelnerów/ kelnerek mocno zaniża poziom aranżacji wnętrza. Proponuję postawić na jakość obsługi zatrudniając profesjonalnych/e- kelnerów/kelnerki oraz rozszerzenie dań wegetariańskich oraz wegańskich.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, OlaJ201
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu , Wichłacz Bistro-BarOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękujemy za podzielene się z nami swoją opinią Pani Olu. Zdajemy sobie z tego sprawę i mocno nad tym pracujemy, jednak to się nie wydarzy z dnia na dzień-jesteśmy otwarci niecałe dwa miesiące, a przed nami dużo pracy. Chętnie zatrudnimy profesjonalną obsługę - proces rekrutacji trwa :) Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019

Miejsce, z którego nie chce się wychodzić, klimatyczny wystrój, muzyka, obsługa na wysokim poziomie, bardzo uprzejmi i profesjonalni. Jedzenie niebo w gębie,drinki pierwsza klasa pod względem smaku jak i wyglądu. Beza rozpływa się w ustach ...Zdecydowanie polecam! Oby tak dalej :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Wiktoria M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrycja S, sp.ds.marketingu , Wichłacz Bistro-BarOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa :) Dały nam one jeszcze więcej motywacji do dalszego działania. Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Wichłacz Bistro-Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
 
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
 
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Wichłacz Bistro-Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem