Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (471)
Filtruj recenzje
471 wyniki
Oceny podróżnych
288
138
22
11
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
288
138
22
11
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 471 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Odwiedziłem Hotel Aquarius w ubiegłym tygodniu. Czystość pokoju i jego standard bez zastrzeżeń. Bardzo dobra lokalizacja. Nie odwiedziłem basenu i spa, bo znaleźliśmy w deszczową pogodę pokój z PS4 i wsiąkliśmy :) Obsługa miła, kulturalna i pomocna. Polecam, bo mamy tu wszystko, czego nam trzeba, nawet w deszczową pogodę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, zmstr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za Państwa odwiedziny naszego hotelu i poświęcony czas na wystawienie nam tej sympatycznej opinii. Miło nam, że docenili Państwo jakość i standardy obsługi w tak wielu obszarach. Z wielką radością powitamy Państwa na kolejnym pobycie, na który już dziś serdecznie zapraszam. Z pozdrowieniami, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 września 2019

Hotel blisko plaży z dobrym dojazdem. Ładne przestronne pokoje. Bardzo dobre i urozmaicone śniadania. Minus , żelazko w prasowalni na pietrze jak w dwugwiazdkowym hotelu, a na czwartym pietrze nie ma prasowalni w ogóle. Na przyjęcie poszłam w niedoprasowanej sukience z braku czasu.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Wrzosowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za dokonanie rezerwacji w naszym hotelu i przyznanie nam wysokiej oceny. Cieszy nas bardzo, że spodobały się Państwu nasze pokoje, a urozmaicone śniadania przypadły Państwu do gustu. Zapraszamy serdecznie do ponownych odwiedzin, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Baaardzo dobry hotel, wspaniałe jedzenie, przyjazny dla rodzin z dziećmi, przyjeżdżam tu regularnie co roku... Kompleks basenowy oraz drobiazgi jak np. butelka wina na urodziny, czy mały gadżet dla dzieci na powitanie składa się na bardzo pozytywny wizerunek hotelu.

Termin pobytu: marzec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcin M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Szanowny Panie Marcinie, z ogromną radością przeczytaliśmy Państwa opinię odnośnie pobytu w naszym hotelu. Cieszy nas bardzo, że po raz kolejny udało nam się spełnić oczekiwania naszych stałych Gości. Zapraszamy serdecznie do ponownych odwiedzin, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

To nasz drugi pobyt w Aquariusie i z pewnością nie ostatni. Duży plus za strefę basenów - 3 jacuzzi, 3 tory na dużym 25-metrowym basenie, do tego basen rekreacyjny i dla dzieci. Bardzo przyjemne strefy saun.
Posiłki ciekawe, z bardzo dużym wyborem dań. Na kolację były nawet lody. Do tego duża sekcja dla dzieci. Generalnie to hotel bardzo przyjazny dla rodziców z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, allmoy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię i rekomendację. Cieszy nas bardzo, że nasza strefa basenów przypadła Państwu do gustu i spełniła oczekiwania. Miło nam, że smakowały Państwu nasze posiłki i docenili Państwo wybór naszych dań. Z wielką radością powitamy Państwa na kolejnym pobycie w naszym hotelu, na który już dziś serdecznie zapraszam, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel po prostu rewelacyjny pod każdym względem , pokoje czyste duże , jedzenie wyśmienite , obsługa miła , animacje i zajęcia dla dzieci świetne , bar z drinkami przy bawialni super pomysł dla rodziców :) wypożyczalnia rowerów , wydzielona część plaży dla gości hotelowych z możliwością wynajęcia koszyków i leżaków . Polecam , na żywo wyglada lepiej niż na zdjęciach . Na pewno tu wrócimy .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 640jolantab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Z wielką radością przeczytaliśmy Państwa opinię. Bardzo dziękujemy za przyznaną nam rekomendację i wyróżnienie naszego hotelu w tak wielu obszarach. Cieszy nas, że smakowało Państwu nasze jedzenie, a nasza obsługa oraz udogodnienia dla Gości spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszam serdecznie do ponownych odwiedzin. Z pozdrowieniami ze słonecznego Kołobrzegu, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji