Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (470)
Filtruj recenzje
471 wyniki
Oceny podróżnych
288
138
22
11
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
288
138
22
11
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 471 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy po weekendowym pobycie..od wejścia czuć niestety że swoje lata świetności ma za sobą.wykładziny po prostu brzydko pachną szczególnie na korytarzach i pokojach po wejściu.niezbyt miło się to wącha.w pokojach czekała na nas głośna klimatyzacja,która wg pierwszego wezwanego konserwatora tak działa, ale następnego dnia po niezbyt przespanej nocy i kolejnym naszym zgłoszeniu nastąpiła jej naprawa i na dwie noce przynajmniej jedną przespaliśmy.przy takiej cenie tylu gwiazdkach takie rzeczy nie powinny się zdarzać.umywalka od pierwszego dnia była zapchana-drugiego dnia naprawiono.suszarka leciwa przestaje działać po chwili syszenia-zepsute albo zajechane..ręczniki plażowe w piasku a to oznacza jedno-nie były zmieniane.toalety na basenie brudne że wejśc sie nie da z dzieckiem-zarówno męski jak i damski-przy tylu gwiazdkach porażka bo stan jak na stacji pkp.parkingi pełne i o miejsce ciężko.na plus serwis,śniadania również ok ale cena stanowczo wygórowana bo to wysoka półka nie jest a cenowo już owszem.dodam również iż dyskoteki jest słychać mimo tego że są w piwnicy-tak jakby sąsiad tłukł kotleta za ścianą po nocy.tego nikt nie opisuje.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, kasperrr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowny Panie Marcinie,
dziękujemy za dodanie opinii odnośnie Państwa pobytu w naszym hotelu. Miło nam, że docenił Pan nasz serwis jak i śniadania. Przykro nam, że pomimo naszych starań, nie udało nam się w pełni spełnić Państwa oczekiwań.
Chciałabym wyjaśnić, iż w ciągu ostatnich 2 lat wszystkie nasze pokoje zostały w całości wyremontowane, a obecne w nich wykładziny wymienione na nowe.
Odnośnie klimatyzacji, pragnę dodać, iż wyłącza się ona automatycznie w przypadku otwierania przez Gości okien lub drzwi balkonowych. Aby móc w pełni korzystać z jej walorów, zachęcamy naszych Gości do zamykania okien, co zapewnia poprawne jej funkcjonowanie i utrzymanie w pokoju optymalnej temperatury.
Przepraszamy za niedogodność związaną z umywalką w Pana pokoju, została naprawiona po Pana zgłoszeniu tak szybko jak tylko było to możliwe.
Mamy nadzieję, że przy następnym Państwa pobycie w naszym hotelu, uda nam się przekonać Państwa o najwyższej jakości naszych usług. Z pozdrowieniami Barbara Matlakiewicz - Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel naprawdę godny polecenia, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Nasza córeczka była zachwycona obiema salami zabaw, choć ta z dmuchancem szczegolnie zdobyla jej serce. Super plac zabaw, nawet tak małe dziecko miało na nim co robić. Jedzenie w restauracji przepyszne, menu dla dzieci świetne, a lody na kolację to dodatkowy atut. Strefa basenów bardzo różnorodna, ciekawa. Przemiła obsługa, zarówno na recepcji jak i w barze i restauracji. Pan portier, który jest pomocą nie tylko przy wniesieniu i zniesieniu bagażu, ale i w bardziej zaskakujących sytuacjach. Pokój bardzo czysty i nowoczesny, dokladnie sprzatany, lazienka bardzo elegancka. Wszystko to sprawia, że naprawdę szczerze polecamy, i na pewno jeszcze wrocimy!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, rmjjfamily
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Wielką radość sprawiła nam wystawiona przez Państwa miła opinia i przyznana nam rekomendacja. Serdecznie za nią dziękujemy. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania zarówno Państwa jak i Państwa Córeczki w tak wielu obszarach. Do zobaczenia na kolejnym pobycie, na który już dziś serdecznie zapraszam. Zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, aby również pozostały po nim tak pozytywne wrażenia. Z pozdrowieniami, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

W hotelu spędziłem 3 noce ( tzw. długi weekend ) ale na pewno to był bardzo dobry wybór. W hotelu jest bardzo czysto, bardzo dobre wręcz wyśmienite jedzenie, dobra lokalizacja, miła obsługa. Bardzo dobra strefa SPA, gorąco polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Matias1976r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu na pobyt podczas długiego weekendu oraz miłą rekomendację. Cieszy nas bardzo, że smakowało Państwu nasze jedzenie, a nasza obsługa oraz strefa SPA spełniła Państwa oczekiwania. Z wielką radością powitamy Państwa na kolejnym pobycie, na który już dziś serdecznie zapraszam, Barbara Matlakiewicz - Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Hotel wyśmienity! Od wejśćia aż do saun. Wszystko było wyśmienite- jedzenie, pokój(my dostaliśmy apartament), baseny, sauny, obsługa, bar i wszystko co możliwe. Naprawde w takim hotelu jeszcze nie byłem :)) Każdy kto chce odpocząć i ZŁAPAĆ WIATR W ŻAGLE to właśnie tutaj :))

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam Apartament
Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dobrowol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019

Z wielką radością przeczytaliśmy Państwa opinię odnośnie pobytu w naszym hotelu. Bardzo dziękujemy za miłe słowa uznania, które motywują nas do jeszcze większej dbałości o pełen komfort i maksymalne zadowolenie z wypoczynku wszystkich naszych Gości. Miło nam będzie ugościć Państwa ponownie na kolejnym pobycie, Barbara Matlakiewicz-Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawde uwielbiamy hotel Aquarius. Bardzo czysto, nie tylko pokoje ale i basen/spa/silownia, a patrzac na kulture osobista niektorych wspolgosci, musi byc to dla personelu nie lada wysilek Personel mily i pomocny jak zawsze. Jedyne co mnie troszke zastanawia, czemu zajecia "typu aerobik" sa oferowane tylko w tygodniu? Domyslam sie ze w weekendy jest niezbyt wiele zainteresowanych? Troche szkoda dla kogos kto jest gosciem weekendowym, bo bardzo chetnie bym skorzystala.. Dziekujemy i do nastepnego

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, LukiKuki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel-AQUARIUS-SPA, Kierownik, Hotel Aquarius SPAOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że jako nasi stali Goście są Państwo zadowoleni z kolejnego pobytu w naszym hotelu. Dziękujemy za Państwa sugestię odnośnie rozszerzenia naszej oferty o zajęcia weekendowe. Z wielką radością powitamy Państwa ponownie. Serdeczne pozdrowienia z Kołobrzegu, Barbara Matlakiewicz- Gałęziewska Kierownik działu sprzedaży indywidualnej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji