Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (199)
Filtruj recenzje
199 wyniki
Oceny podróżnych
91
61
37
6
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
91
61
37
6
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 199 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu udany. Pani Joanna z recepcji zasługuje na słowa uznania. Profesjonalna i odpowiedzialna, pomogła Nam w kilku sprawach.
Śniadania bardzo pyszne, ogromny wybór.
Polecam serdecznie na wypad z rodziną.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, marcinbialek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SandHotel_Kolobrzeg, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry
Pięknie dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Słowa uznania przekazane Pani Joannie. Mam nadzieję, że zechcecie nas Państwo jeszcze odwiedzić. Serdecznie zaprasza i pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

SandHotel to miejsce godne polecenia! Wysoki standard, kulturalna obsluga hotelowa i szereg wspanialych atrakcji zarowno dla doroslych jak i dla dzieci. Warto zwrócić uwagę na bogatą ofertę śniadaniową, jest to czysta uczta dla zmysłów. Dodatkowa zaleta to swietna lokalizacja hotelu, większość Kolobrzeskich atrakcji znajduje sie w pobliżu. Polecam serdecznie !

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, kamiltrinczek17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SandHotel_Kolobrzeg, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry
Bardzo mi miło, że tak wspaniale opisaliście Państwo nasz hotel. Chcemy, aby każdy gość wyjeżdżał od nas zadowolony z taką samą opinią, mogę zapewnić, że wkładamy w naszą pracę wiele serca i starań.
Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe przyjęcie. Personel uprzejmy i kompetentny. Praca pokojówek bardzo dobra.
Posiłki w restauracji dobre z prośba o włączenie zwiększenia ilości zup, w tym mlecznych.
Poszerzenie zakresu kanałów telewizyjnych. Rabat dla stałych klientów

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, stglowacki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SandHotel_Kolobrzeg, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa, uwagi przekazane szefowi kuchni. Zachęcam do zapisu do naszego programu lojalnościowego - Zdrojowa Club - wówczas przyznajemy rabaty , jak również punkty które można zamienić na konkretne nagrody w hotelu. Szczegółowych informacji udzieli każdy recepcjonista. Gorąco zachęcam. Pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

słaba obsługa na recepcji,brak informacji o atrakcjach hotelowych,goście za granicy obsługiwani na innym poziomie,brak klimatyzacji w pokojach,dobre śniadania lecz za wyciskane soki trzeba słono płacić,telewizory w pokojach zbyt małe

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, marmat20132019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SandHotel_Kolobrzeg, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry
Niezmiernie mi przykro iż pobyt w Sand Hotelu został zaliczonych do słabych.Mogę zapewnić że wszyscy goście są obsługiwani przez nas z taką sama starannością i życzliwością. W hotelu zaraz przy wejściu ( po prawej stronie) jest tablica z informacjami jakie są atrakcje w każdy dzień tygodnia. Dodatkowo w każdej windzie są cztery plakaty z informacjami o promocjach i wydarzeniach w hotelu, taka informacja znajduje się również na blacie recepcji. Wierzę, że przy kolejnych odwiedzinach nasze atrakcje będą już widoczne. Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Wybraliśmy się z narzeczona po raz kolejny do Sand Hotelu i jak zwykle było idealnie. Obsługa miła, pomocna. Restauracja hotelu fenomenalna. Pokoje czyste, zadbane i zawsze jeżeli tego sobie życzymy wysprzątane po śniadaniu :) lokalizacja super - blisko do dworca PKP , plaży czy centrum. Gorąco polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Dawid K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Dzień dobry
Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas p oraz kolejny zalicza Pani do udanych. Pani słowa to miód na nasze serca :):):)
Zapewniam, że dalej będziemy się starali uszczęśliwiać naszych gości. Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji