Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kołobrzeg
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (200)
Filtruj recenzje
200 wyniki
Oceny podróżnych
91
62
37
6
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
91
62
37
6
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 200 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe przyjęcie. Personel uprzejmy i kompetentny. Praca pokojówek bardzo dobra.
Posiłki w restauracji dobre z prośba o włączenie zwiększenia ilości zup, w tym mlecznych.
Poszerzenie zakresu kanałów telewizyjnych. Rabat dla stałych klientów

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, stglowacki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SandHotel_Kolobrzeg, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa, uwagi przekazane szefowi kuchni. Zachęcam do zapisu do naszego programu lojalnościowego - Zdrojowa Club - wówczas przyznajemy rabaty , jak również punkty które można zamienić na konkretne nagrody w hotelu. Szczegółowych informacji udzieli każdy recepcjonista. Gorąco zachęcam. Pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

słaba obsługa na recepcji,brak informacji o atrakcjach hotelowych,goście za granicy obsługiwani na innym poziomie,brak klimatyzacji w pokojach,dobre śniadania lecz za wyciskane soki trzeba słono płacić,telewizory w pokojach zbyt małe

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, marmat20132019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SandHotel_Kolobrzeg, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry
Niezmiernie mi przykro iż pobyt w Sand Hotelu został zaliczonych do słabych.Mogę zapewnić że wszyscy goście są obsługiwani przez nas z taką sama starannością i życzliwością. W hotelu zaraz przy wejściu ( po prawej stronie) jest tablica z informacjami jakie są atrakcje w każdy dzień tygodnia. Dodatkowo w każdej windzie są cztery plakaty z informacjami o promocjach i wydarzeniach w hotelu, taka informacja znajduje się również na blacie recepcji. Wierzę, że przy kolejnych odwiedzinach nasze atrakcje będą już widoczne. Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Wybraliśmy się z narzeczona po raz kolejny do Sand Hotelu i jak zwykle było idealnie. Obsługa miła, pomocna. Restauracja hotelu fenomenalna. Pokoje czyste, zadbane i zawsze jeżeli tego sobie życzymy wysprzątane po śniadaniu :) lokalizacja super - blisko do dworca PKP , plaży czy centrum. Gorąco polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Dawid K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Dzień dobry
Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas p oraz kolejny zalicza Pani do udanych. Pani słowa to miód na nasze serca :):):)
Zapewniam, że dalej będziemy się starali uszczęśliwiać naszych gości. Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

5 dniowy pobyt dla 4 osob. 2 dzieci w wieku 5 i 7 lat.
Dobra lokalizacja, czysto, smaczne jedzenie. Obsluga na wysokim poziomie, pomocna.
Pokoje sa bez klimatyzacji wiec jak jest goroco to robi sie duszno.
Miejsca parkingow sa limitowane i panie dokonujace rezerwacji hotelu nie sa w stanie ich zarezerwowac- trzeba porozmawiac z recepcja

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, kasiazprzemysla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Dzień dobry
Dziękujemy za wystawienie opinii i oceny. Niestety nasz dział rezerwacji nie prowadzi rezerwacji miejsc parkingowych, gdyż nie jest w stanie śledzić naszego obłożenia. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu z recepcją hotelu która jest dostępna 24 godziny dla gości. Pozdrawiam Agnieszka Bartanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Ładny hotel. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Znakomite jedzenie i duży wybór zarówno śniadania jak i obiadokolacje. Pokoje ładne i czyste. Dzieci miały frajdę z pokoju zabaw. Wieczorem cicho i spokojnie. Blisko do morza i molo. Blisko na dworzec PKS i PKP. Ogólnie oceniam hotel na bardzo dobry

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, jaceklach85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Dyrektor generalny, Sand Hotel by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Dzień dobry
Bardzo mi miło czytając Pani słowa opisujące nasz hotel. Cieszymy się , że pobyt u nas został zaliczony do udanych. Serdecznie zapraszam do Kołobrzegu raz jeszcze. Pozdrawiam Agnieszka Brtanowicz - dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji