Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (148)
Filtruj recenzje
148 wyniki
Oceny podróżnych
87
44
14
0
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
87
44
14
0
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 148 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne, miła obsługa. największym minusem były dwa oddzielne materace, między którymi momentalnie robiła się ogromna przerwa, co praktycznie zmuszało do spania oddzielnie na 2 osobnych łózkach (materacach)

Wskazówka dotycząca pokoi: Zmiana łóżek i/lub materaców, spanie we dwójkę jest praktycznie niemożliwe, ponieważ bardzo szybko między materacami robi się duża przerwa
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, twieczorek1992
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Maxymilian, Sp.ds.marketingu, Hotel MaxymilianOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo Panie Tomaszu za miłe słowa. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu w naszym hotelu. Jeżeli chodzi o łóżko to faktycznie w tym pokoju, w którym Pan mieszkał są dwa osobne łóżka łączone ze sobą. Często mamy też prośbę od gości o dwa oddzielne materace - goście twierdzą, że tak śpi się im wygodniej. Idąc tym tropem w większości pokoi 2-osobowych mamy łóżka z osobnymi materacami. Mimo wszystko mamy nadzieję, że Państwo wypoczęli :-) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Lokalizacja, czystość, obsługa, wszystko na 5kę. Jedzenie smaczne, parking nawet pojemny. Natomiast cena niekoniecznie adekwatna, być może nie mają kłopotu z zapełnieniem pokoi. Mam 190 wzrostu i niestety w fajnym pokoju z balkonem była łazienka z kabiną dla kogoś połowę mniejszego, dałem radę :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, nowanazwakonta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Maxymilian, Sp.ds.sprzedaży, Hotel MaxymilianOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy Państwu serdecznie za czas poświęcony na napisanie opinii. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu w naszym hotelu (mimo doświadczeń z kabiną prysznicową ;-) Jeżeli chodzi o ceny, to w lipcu i w sierpniu są one zawsze najwyższe. Nad morzem jest to szczyt sezonu...Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Jeżeli jeszcze kiedyś przyjedziemy do Kołobrzegu - to właśnie do hotelu Maxymilian.Czysto , spokojnie, w dobrym położeniu względem morza.Bardzo smaczne śniadania.Grzeczny i uczynny personel.No , a basen z bugocząca wodą - przyjemność.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Happiness15571100411
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Maxymilian, sp. ds. marketingu, Hotel MaxymilianOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa i Państwa rekomendację. Cieszymy się, że Państwa urlop w naszym hotelu był udany i w 100% spełnił Państwa oczekiwania. Aż miło się pracuje wiedząc, że nasi goście doceniają klimat, atmosferę, pracowników naszego hotelu. Dziękujemy!!! Zapraszamy serdecznie ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019

położenie hotelu bardzo mi odpowiadało, otoczenie super ,
obsługa hotelu nienarzucająca się - subtelna. Przy tak chłodnych i wietrznych dniach brakowało mi zacisznych miejsc na zewnątrz a jest taka możliwość .

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój spełnił moje oczekiwania - czyściutki. Panie sprzątające zasługują na pochwałę.
Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Traveler16232391088
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Maxymilian, sp. ds. marketingu, Hotel MaxymilianOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Dziękujemy Państwu bardzo za miłe słowa. Przekażemy Państwa opinię pracownikom. Faktycznie pogoda w majówkę nie rozpieszczała nas w tym roku:-( Ale cieszymy się, że nadrobiliśmy to naszą przyjemną atmosferą:-) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Bardzo fajny hotel, świetna lokalizacja, jedzonko lepsze od wielu z większą liczbą gwiazdek, miła obsługa, czysto, cicho tylko odpoczywać. Można się wygrzać w saunie lub zaliczyć sesję w jacuzi, a troszkę dmuchało w czasie majówki.

Wskazówka dotycząca pokoi: 104 z balkonem ok
Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Trip09961917414
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Maxymilian, sp. ds. marketingu, Hotel MaxymilianOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję. Cieszymy się, że mimo słabej pogody w majówkę udało się Państwu zrelaksować i miło spędzić czas w naszym hotelu:-) Cisza, spokój, kameralna atmosfera i pyszne, domowe jedzenie to nasz atut i tym bardziej cieszymy się, że Państwu odpowiadały takie klimaty :-) Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji