Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (215)
Filtruj recenzje
215 wyniki
Oceny podróżnych
163
47
5
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
163
47
5
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 215 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Spędziliśmy w Shuumie 2 tygodnie. W pokoju nic nie brakowało, chociaż czasami mieliśmy wrażenie ze mógłby być większy. Obsługa super, personel zawsze pomocny i uśmiechnięty. Hotel zadbany, pokoje czyste i bardzo ładnie urządzone. wygodne łóżko, zarówno pościel jak i poduszki i kołdry bardzo dobrej jakości. Ogród i plac zabaw bardzo dobrze zadbany - z dzieckiem naprawdę warto tutaj przyjechać na wakacje. Zajęcia i warsztaty dla dzieci (jak i dla dorosłych) super. Czyściutki basen, nawet w sezonie nie odczuliśmy na nim tłoku. Strefa spa: profesjonalna obsługa, można liczyć na doradztwo w sprawie zabiegów. Co do jedzenia: śniadania super, nic nie brakowało. Na plus: produkty regionalne, bardzo dobrej jakości. Przepyszne chleby, które wypiekane są przez hotel. Co do restauracji północnej to byliśmy raz, szybki smaczny lunch, ale co do restauracji ale carte to nie można porównywać - przepaść. W restauracji a La carte byliśmy codziennie. Zjedliśmy wszystko chyba z 2 lub 3 razy. Wszystko było pyszne, a wina wyśmienite. Szukać można ze świeczką takich ludzi jak pan Wojciech, Michał, Darek, Mateusz czy Paweł. Restauracja najlepsza w Kołobrzegu. Inne mogą się uczyć obsługi i gotowania. Czuliśmy się tam już jak w domu. Napewno przyjedziemy do hotelu kolejny raz, Ludwik był zachwycony.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Bart_vip
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shuumhotel, manager ds. relacji z Gośćmi, Shuum Boutique Wellness HotelOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
sprawił nam Pan ogromną przyjemność pisząc komentarze na profilu hotelu i restauracji. Oba są fantastyczne i motywują nam do dalszej pracy
Czekamy na Państwa, buziaki dla Ludwika.

Z pozdrowieniami
Berenika Zielińska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Ogólnie rewelacyjne miejsce, super lokalizacja, pięknie wykończony, mega czysto, wspaniała i fachowa obsługa, jedzenie super.
Nawet panowie na parkingu są bardzo fachowi, można wynająć rowery.
W większości kulturalni goście :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Lukasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shuumhotel, manager ds. relacji z Gośćmi, Shuum Boutique Wellness HotelOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Drogi Panie Łukaszu,
Dziękuję bardzo za wybór naszego hotelu i za wspaniałą opinię.
Cieszę się niezmiernie, że spełniliśmy Pana oczekiwania, a pracownicy hotelu są opisywani w samych superlatywach.
Zapraszamy ponownie i dziękujemy !!!
Z pozdrowieniami
Berenika Zielińska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel rewelacyjny, wszystko na najwyższym poziomie szczególnie gastronomia stoi na światowym poziomie.Jest to hotel, który stawia na Eco!!!i tak jest.
Jest tutaj klimat rewelacyjny, zaczynając od obsługi a kończąc na gastronomi.
Wg mnie brakuje jedynie większego zaangażowania w animacje dla dzieci, tutaj jest jeszce troszkę do poprawy.
Bylismy tak już czwarty raz i było rewelacyjnie.
POLECAM ZDECYDOWANIE!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, _ukaszkX589AI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shuumhotel, manager ds. relacji z Gośćmi, Shuum Boutique Wellness HotelOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Drogi Panie Łukaszu,
Dziękujemy za miłe słowa związane z Państwa czwartym pobytem w Shuum Boutique Wellness Hotel.
Cieszymy się, że smakowały Państwu serwowane przez nas potrawy.
Cudownie, że docenił Pan panującą u nas atmosferę i dostrzegł nasze ekologiczne nastawienie.
Pragnę dodać, że osoby prowadzące animacje są bardzo zaangażowane, być może w przyszłości należy pomyśleć o zmianie tematyki zajęć.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku ponownie nas Państwo odwiedzą.
Zapraszam serdecznie,
Berenika Zielińska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Zniechęceni noclegiem w Marine Hotel Zdrojowa odwiedziliśmy położony niedaleko butikowy hotel Shuum. Od pierwszego spojrzenia robi świetne wrażenie, kameralne lobby, ogród, w którym można się zrelaksować bez tłumów ludzi, sprawna i bardzo dyskretna obsługa. Pokoje komfortowe, bardzo zadbane. I to jedzenie ! Absolutnie genialne połączenie umiejętności kucharza z świeżymi, staranne wyselekcjonowanymi składnikami. Osobiście najbardziej zachwyciła mnie kuchnia roślinna, bo są opcje dla wegan. W niewielu miejscach nad polskim morzem weganin może znaleźć coś dla siebie. A tutaj tak i to podane z klasą :) polecam zdecydowanie

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shuumhotel, guest relations manager, Shuum Boutique Wellness HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Droga Pani Marto,
Cieszę się, że spacerując trafiła Pani do naszego hotelu.
Miło nam, że wywarliśmy na Pani tak pozytywne wrażenie. Dziękuję w imieniu personelu za wspaniałą rekomendację.
Czekamy na Panią
Pozdrawiam
Berenika Zielińska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel, położony tuż przy plaży. Mieszkałam w pokoju od strony ogrodu, więc zapewniona cisza i spokój. Bogaty program zajęć(aerobik, joga, aqua aerobik, pilates), oraz piękna pogoda nie pozwalały nudzić się nawet przez chwilę. Cudowne masaże w hotelowym spa(polecam masaż jogiczny, rewelacja). No i feeria smaków w hotelowej restauracji. Do wyboru na kolację codziennie danie mięsne, rybne oraz wegańskie( wreszcie bylo cos i dla mnie:) ), przebogaty bufet z sałatkami, oraz innymi smakołykami. Podobnie ze śniadaniami. Bardzo pomocna obsługa. Bardzo czysto. Jestem zachwycona i już planuję powrót na dluzej niż 6 dni. POLECAM!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, 25beatad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shuumhotel, manager ds. relacji z Gośćmi, Shuum Boutique Wellness HotelOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Droga Pani Beato,
było nam niezmiernie miło Panią gościć. Wspaniale, że nasze propozycje kulinarne, zajęcia fitness i masaże przypadły Pani do gustu. Dziękuję w imieniu personelu za wszystkie komplementy. Czekamy na Panią
Pozdrawiam
Berenika Zielińska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji