Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne jedzenie, miła obsługa”
TAPAS Barcelona — recenzja

TAPAS Barcelona
Nr 32 wśród 302 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 10 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 18 sierpnia 2017

Jedzenie i napoje świetne. Odkryłem to miejsce na TripAdvisor i jestem zachwycony.
Polecam kalmary w cieście i paella'e. Na prawdę świetne. Sangria taka sama, jak pamiętam z hiszpanii. Obsługa również pierwsza klasa.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, rafi s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

My też jesteśmy zachwyceni tą recenzją :-) Bardzo nam miło. Czekamy niecierpliwie na kolejną wizytę :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (120)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

33 z 37 wśród 120 recenzji

Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Absolutnie super jedzenie. Poczułam się jak w Barcelonie. Bardzo miła obsługa i ceny zdecydowanie świetne jak na tą jakość.

Dziękujemy, kryszna80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

Bardzo dziękujemy i do zobaczenia jak najszybciej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2017

Do odwiedzenia lokalu skusiłem się po przeczytaniu kilku recenzji na stronie TripAdvisor i się nie zawiodłem. Knajpka w fajnym klimacie, bardzo dobre jedzenie. Wybraliśmy zestaw mix tapas i paelle. Do tego Sangria i hiszpańskie piwo. Bardzo miła obsługa. Warto odwiedzić.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Dominik S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

Cieszymy się, że trafił Pan do nas i czekamy na kolejną wizytę!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Po prostu fajnie...bardzo fajnie.Jedzwnie pyszne robione z serca i z pasji. Godne polecenia.Paella tylko od czwartku do niedzieli więc celujcie w te dni bo naprawdę warto.

Dziękujemy, Jakub K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Owner, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2017

Dziękujemy za docenienie naszej pracy i pasji :-) Do szybkiego zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszna paella i krewetki, doskonale przyprawione, rozpływało się w ustach. Jedyne zastrzeżeń do kalmarów w paelli, które, mam wrażenie były odrobinę zbyt gumowe, ale nie odbierały całej potrawy smaku.

1  Dziękujemy, maatra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017

Dziękujemy!! Postaramy się następnym razem, żeby WSZYSTKO było idealnie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

TAPAS Barcelona — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w TAPAS Barcelona? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem