Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hiszpania w centrum Gdyni”
TAPAS Barcelona — recenzja

TAPAS Barcelona
Nr 26 wśród 281 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 11 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Absolutnie super jedzenie. Poczułam się jak w Barcelonie. Bardzo miła obsługa i ceny zdecydowanie świetne jak na tą jakość.

Dziękujemy, kryszna80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

Bardzo dziękujemy i do zobaczenia jak najszybciej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (101)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

19 z 23 wśród 101 recenzji

Zrecenzowano 16 sierpnia 2017

Do odwiedzenia lokalu skusiłem się po przeczytaniu kilku recenzji na stronie TripAdvisor i się nie zawiodłem. Knajpka w fajnym klimacie, bardzo dobre jedzenie. Wybraliśmy zestaw mix tapas i paelle. Do tego Sangria i hiszpańskie piwo. Bardzo miła obsługa. Warto odwiedzić.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Dominik S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

Cieszymy się, że trafił Pan do nas i czekamy na kolejną wizytę!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Po prostu fajnie...bardzo fajnie.Jedzwnie pyszne robione z serca i z pasji. Godne polecenia.Paella tylko od czwartku do niedzieli więc celujcie w te dni bo naprawdę warto.

Dziękujemy, Jakub K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Owner, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2017

Dziękujemy za docenienie naszej pracy i pasji :-) Do szybkiego zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszna paella i krewetki, doskonale przyprawione, rozpływało się w ustach. Jedyne zastrzeżeń do kalmarów w paelli, które, mam wrażenie były odrobinę zbyt gumowe, ale nie odbierały całej potrawy smaku.

1  Dziękujemy, maatra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017

Dziękujemy!! Postaramy się następnym razem, żeby WSZYSTKO było idealnie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2017

Jedzenie dobre, ale mnie nie zachwyciło. Piwo bardzo dobre. Dla mnie za mało intymnie. Obsługa super.Polecam miejsce koneserom tego typu kuchni i tym którym podobają się miejsca z barem, w którym przygotowywane są potrawy na widoku. Dojście do WC mijając bar i zmywak nie dla mnie.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, melka123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Kaminski, Właściciel, TAPAS BarcelonaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2017

Szanowna Pani,
dziękujemy za recenzję i docenienie naszej obsługi oraz piwa. Bary tapas to raczej w całej Hiszpanii miejsca gwarne. Więc oczekiwanie, że tapas bar będzie miejscem zapewniającym intymność, to trochę jak oczekiwanie, że Hiszpanie przy stole będą mówić szeptem :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

TAPAS Barcelona — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w TAPAS Barcelona? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem