Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Piątek 10.11.2017”
Pueblo — recenzja

Pueblo
Nr 9 wśród 269 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Meksykańska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Liczba recenzji: 2
“Piątek 10.11.2017”
Zrecenzowano: 15 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się do restauracji za poleceniem obslugi apartamentu w którym się zatrzymaliśmy. Piątkowy wieczór, ,nie mielismy rezerwacji ale Pan znalazł dla nas miejsce po lewej stronie, między dwoma dużymi stolami. Byliśmy zachwyceni jedzeniem-pyszne, aromatyczne i świeże. Bardzo miła atmosfera. Jedynym minusem było zachowanie Pani kelnerki o blond włosach, która traktowała nas z góry i prawie się nie odzywała (nawet przy serwowaniu dań). Cała reszta na zdecydowany plus.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Paulina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

362 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    192
    117
    29
    10
    14
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 28
17 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Znakomite jedzenie”
Zrecenzowano: 14 marca 2017

Byłam tam wiele razy i zawsze jest pyszne jedzenie. Uwielbiam tam chodzić. Wiem, że wystój jest mega kiczowaty ale to nie szkodzi ;p

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Angelina C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Gdynia, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 5
3 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“fajne miejsce na spotkania przyjaciół”
Zrecenzowano: 13 marca 2017

ciekawa propozycja lunchu, smaczne dania i jeszcze dodatkowo wybór dań w przyzwoitej cenie, co ciekawe w cenie są napoje. Nie spotkałam jeszcze takiej propozycji w lunchu. Obsłucha sympatyczna i sprawna.

  • Data wizyty: grudniu 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, MIRRIDDA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“Totalne nieporozumienie”
Zrecenzowano: 12 marca 2017

Odwiedziłem tą pseudo restaurację dnia 02.03.2017r. około godziny 16. Z żoną usiedliśmy przy wygodnym, dużym stoliku z czterema krzesełkami. Muszę zaznaczyć, iż w tym lokalu było naprawdę dużo wolnych stołów, gdzie na żadnym nie było karteczki z napisem "rezerwacja". Dosłownie po paru sekundach przybiegł do nas kelner i zapytał się, czy będzie z nami więcej osoby. Odpowiedzieliśmy przecząco, po czym kelner powiedział, że nie możemy siedzieć przy wybranym przez nas stole. Pan z sali z przepaską na biodrach nie odpowiedział na żadne nasze pytanie. Wskazał tylko miejsce w jakimś kącie, gdzie razem z nami miało znajdować się tam osiem osób na jednym metrze kwadratowym. Ta restauracja to jakiś skandal i totalne dno. Gdzie się tak traktuje klientów. Jeśli dla nich jest najważniejsza kasa, to i śmiem wątpić w jakość produktów i przygotowywanego jedzenia. Ludzi traktują, jak dojne krowy do nabijania kabzy. Od obsługi nie usłyszeliśmy słowa przepraszam. Oczywiście tam nic nie zjedliśmy i opuściliśmy to miejsce. Szkoda straconego czasu i okazywanego braku szacunku przez kelnera. Każdemu odradzam to miejsce, chyba, że lubi jeść w ścisku z domieszką pogardliwości serwowanej przez obsługę, a o jedzeniu nie chce nawet myśleć - wydaje mi się jednak, że trzyma odpowiedni "poziom"

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 28
19 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 16
“Niesamowity klimat resturacji”
Zrecenzowano: 3 marca 2017

Pozornie niewielka restauracja w klimacie meksykańskim przy jednej z głównych arterii Gdyni.Od progu wita niesamowity zapach przypraw, aż chce się wejść.Kolorowo i przytulnie. Potrawy zaskoczyły - smak niepowtarzalny, duże, ładnie podane porcje,pełno ludzi - chociaż środek tygodnia. Bardzo szerokie menu,jest się na co zdecydować.Ceny rozsądne,niewygórowane. Miłe wspomnienia na zawsze,będziemy wracać. Restauracja z pasją

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, natanielic
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pueblo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Pueblo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem