Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (450)
Filtruj recenzje
450 wyniki
Oceny podróżnych
231
166
38
9
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
231
166
38
9
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 450 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Super lokalizacja z przepięknym widokiem. Bardzo czysto. Pomimo ze w centrum bez problemu z parkowaniem. Dobra restauracja .... chyba jedyny minus to brak otwieranych okien co jest częste przy klimatyzowanych pokojach - a będąc nad morzem chciało by się odetchnąć świeżym powietrzem

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_courtyard, Public Relations Manager, Courtyard by Marriott Gdynia WaterfrontOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Drogi Mariusz S,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię zamieszczoną na platformie Trip Advisor.
Jest nam niezmiernie miło, że docenili Państwo czystość i widok z naszych pokoi. To dla nas wspaniały komplement i ogromna motywacja do dalszej pracy
Ze względów bezpieczeństwa, nasze okna nie są otwierane.

Mamy nadzieję, że ponownie będziemy mogli gościć Państwa w Gdyni.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Znakomita lokalizacja . Bardzo dobry standard z miła grzeczną i profesjonalną obsługą .
Zresztą dokonując wyboru hotelu tego właśnie oczekujemy ….. i jest .
Ponadto śniadanie na tarasie przy marinie ……. gorąco polecam .

Wskazówka dotycząca pokoi: Proszę pamiętać ,że nie wszystkie pokoje są z widokiem na zatokę …...
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 387jerzyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_courtyard, Public Relations Manager, Courtyard by Marriott Gdynia WaterfrontOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Drogi 387jerzyn,

Serdecznie dziękujemy za przyznanie nam 5 gwiazdek na platformie TripAdvisor.
Szczególnie cieszy nas Państwa pozytywna opinia na temat obsługi hotelu i lokalizacji.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie!
Przesyłamy pozdrowienia z Gdyni,
Zespół Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu panuje porządek pokoje są ładne i zadbane dokładnie jak na zdjęciach piękny widok na morze z okna. Hotel oferuje Sejf deskę do prasowania, żelazko. i pyszne śniadania w hotelowej restauracji.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 1233rtt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_courtyard, Public Relations Manager, Courtyard by Marriott Gdynia WaterfrontOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Drogi 1233rtt,

Dziękujemy za pozytywną opinię, bardzo cieszy nas fakt, że zarówno wnętrze i wyposażenie pokoju, jak również śniadania przypadły Państwu do gustu.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję zobaczyć się ponownie!
Serdeczne pozdrowienia,
Zespół Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przeciętny hotel o niezbyt wysokim standardzie.
Pokoje urządzone w stylu Leroy Merlin nic specjalnego.
Słaba siłownia, taka sobie kuchnia.
Plus za spektakularny widok z pokoi ma morze.
Jak na nowy obiekt to jednak trochę za mało.
Nie polecam

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, radekrocinski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_courtyard, Public Relations Manager, Courtyard by Marriott Gdynia WaterfrontOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019

Drogi radekrocinski,

Dziękujemy za zamieszczenie opinii na TripAdvisor. Jest nam bardzo przykro, że wizyta w naszym hotelu nie do końca spełniła Pańskie oczekiwania.
Mimo to, cieszy nas fakt, że docenił Pan widok z pokoju.

Pozdrawiamy, Zespół Courtyard by Marriott Gdynia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 maja 2019

Hotel spory, w miarę nowy. Nie trafiłem na parking podziemny, pomimo tego, że w recepcji potwierdzono że jest. Skorzystałem z parkingu na zewnątrz. Trudny dojazd jeśli ktoś pierwszy raz tam jedzie. Obsługa recepcji szybka, miła i sprawna. Mieliśmy dwa pokoje połączone. Pokoje, świeże codziennie sprzątane bez uwag. Śniadanie w miarę obfite. Pierwszego dnia trafiłem na kucharza chyba w złym humorze. Poprosiłem o świeżą jajecznicę i otrzymałem info, że nie zrobi ponieważ jest jajecznica w pojemnikach. Trochę to dziwne :( Położenie hotelu ok. 200m od ORP Błyskawica :) Polecam hotel na krótki wypad.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto wziąć pokój z widokiem na Zatokę Gdańską.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, JurekMa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_courtyard, Public Relations Manager, Courtyard by Marriott Gdynia WaterfrontOdpowiedź udzielona 24 maja 2019

Drogi JurekMa,

Dziękujemy za zamieszczenie swojej opinii na TripAdvisor. Jest nam przykro, że wizyta w naszym hotelu nie do końca spełniła Pańskie oczekiwania.
Mimo to, cieszy nas fakt, że jest Pan zadowolony z obsługi recepcji i czystości w pokojach.
Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli możliwość gościć Pana ponownie, a tym samym udowodnić, że nasz serwis może być na jeszcze wyższym poziomie.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Courtyard by Marriott Gdynia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji