Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Całkiem ok”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Hotel Kuracyjny Spa & Wellness
Miejsce nr 11 wśród 22 hoteli w Gdyni
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 28 września 2016 z urządzeń przenośnych

Generalnie ok . Sympatyczny hotel, całkiem dobre śniadania. Pokoje może nie powalają na kolana, sle nie ma co narzekac. Jest czysto i schludnie. Dobra lokalizacja blisko centeum handlowego i przy głównej ulicy

Data pobytu: październiku 2015, podróż służbowa
Dziękujemy, darecki30
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017

Szanowni Państwo,

Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu Kuracyjnego *** w Orłowie.
Dziękujemy za Pani opinię dotyczącą pobytu w naszym hotelu.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Z poważaniem,
Dział Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (88)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 88 recenzji

Zrecenzowano 28 września 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Parking dla gości hotelowych w cenie. Pracownicy hotelu mili i uczynni oraz witający gościa z uśmiechem na ustach. Pokoje... hmmm... duże, jednak co do czystości w zależności od pokoju w jednym zasłony brudne od smaru w innym z kolej czyste i bez zastrzeżeń. Łazienka utrzymana w czystości, suszarka w pokoju, prysznic czysty jednak sama słuchawka w dziwny sposób podaje wodę - jakby była lancą od myjki wysokociśnieniowej. Ręczniki czyste. W pokoju telewizor 17 cali ;-) Śniadanie w miarę dobre, moim zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie, jednak oferowana jajecznica czy kawa pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Całość naprawdę jest ok jednak biorąc pod uwagę hotele w okolicy możemy trafić lepiej.

Data pobytu: wrześniu 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Bartek Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017

Szanowni Państwo,

Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu Kuracyjnego *** w Orłowie.
Dziękujemy za Pani opinię dotyczącą pobytu w naszym hotelu.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Z poważaniem,
Dział Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 września 2016

wystrój pokoju nie zachwyca- jednym słowem jest przestarzały. zastanawiam się także nad sensem tak ogromnej łazienki. co prawda blisko nad morze :). mała restauracja hotelowa- śniadania nawet nawet. nie udało mi się zapisać na zabiegi spa - mają dziwne terminy obsługi klientów- spa jest ale trzeba się znacznie wcześniej zapisać bo na miejscu nie ma obsługi - jednym słowem spa bez spa.

  • Data pobytu: maju 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, asiulka76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w dobrej lokalizacji (blisko morza i galerii handlowej Klif), jednak dojazd jest dość skomplikowany. Pokoje bardzo ładne, czyste, duże łóżko, w pokoju korkociąg i wino, duży telewizor, standard 4* hotelu. W strefie wellness 3 sauny i jacuzzi. Masaż w SPA na wysokim poziomie. Restauracja mała, śniadania zróżnicowane, ale Panie kelnerki mogłyby zdecydowanie cześciej doglądać czy nie skończył się jakiś element śniadania, np. Pieczywo. Panie w recepcji przemiłe i pomocne, ponadto zostawiłam w hotelu torbę i bez problemu została ona wysłana do mnie kurierem. Zdecydowanie polecam!

Data pobytu: lipcu 2016, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Beataboni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017

Szanowni Państwo,

Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu Kuracyjnego *** w Orłowie.
Dziękujemy za Pani opinię dotyczącą pobytu w naszym hotelu.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Z poważaniem,
Dział Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2016

fajny pobyt, dobra kuchnia, miła obsługa, czystość w pokojach i całym obiekcie wzorowa. Lokalizacja hotelu w bardzo przyzwoitej odległości od morza ( kilka minut spacerkiem ), plaża bardzo zadbana, nie zatłoczona.

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, a_kamecki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017

Szanowni Państwo,

Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu Kuracyjnego *** w Orłowie.
Dziękujemy za Pani opinię dotyczącą pobytu w naszym hotelu.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Z poważaniem,
Dział Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Gdynia — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 3,1 km
Hotel Nadmorski
Hotel Nadmorski
Nr 5 z 22 w lokalizacji Gdynia
Liczba recenzji: 200
w odległości 1 km
Quadrille Conference & SPA
Quadrille Conference & SPA
Nr 1 z 22 w lokalizacji Gdynia
Liczba recenzji: 124
w odległości 0,3 km
Willa Lubicz
Willa Lubicz
Nr 7 z 22 w lokalizacji Gdynia
Liczba recenzji: 77
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4,8 km
Courtyard Gdynia Waterfront
Courtyard Gdynia Waterfront
Nr 2 z 22 w lokalizacji Gdynia
Liczba recenzji: 335
w odległości 4,6 km
Mercure Gdynia Centrum
Mercure Gdynia Centrum
Nr 3 z 22 w lokalizacji Gdynia
Liczba recenzji: 545
w odległości 3,5 km
Sofitel Grand Sopot
Sofitel Grand Sopot
Nr 2 z 28 w lokalizacji Sopot
Liczba recenzji: 1 004
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Kuracyjny Spa & Wellness? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Kuracyjny Spa & Wellness — dodatkowe informacje

Adres: al. Zwyciestwa 255 | Orlowo, Gdynia 81-525, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Północna > Pomorskie > Gdynia
Udogodnienia:
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 11 wśród 22 hoteli w Gdyni
Zakres cen: 142 zł–602 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Kuracyjny Spa & Wellness 3*
Liczba pokoi: 27
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Kuracyjny Spa & Wellness. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem