Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Morska przygoda

Bardzo ciekawe muzeum opisujące historię polskiej marynarki wojennej. Ciekawe eksponaty, dużo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 marca 2019
MojeWedrowki
,
Polska
z urządzeń przenośnych
Warto odwiedzić będąc na Trójmieście

Odwiedziliśmy to miejsce z dziećmi i pomimo że muzeum nie jest ogromne, każdy mógł znaleźć coś dla... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 lutego 2019
Aleksandra C
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (112)
  
Recenzje (112)
Filtruj recenzje
112 wyniki
Oceny podróżnych
43
34
26
6
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
43
34
26
6
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 112 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2019

Byłam tam z grupą 44 dzieci. Naprawdę bardzo dobre miejsce dla każdego. Ciekawy sposób oprowadzania i lekcja żywej historii. Do tego mieliśmy warsztaty - również ciekawe i dzieci bardo dużo się dowiedziały, również poprzez działanie. Polecam i dziękuję.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Emilia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2019

Wspaniałe miejsce, naprawdę robi wrażenie, te wszystkie bronie, okręty, niesamowite. Moim zdaniem punkt numer 1 jeśli chodzi o muzea w Gdyni.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ciekawe muzeum. Wiele starych dział, armat, bomb głębinowych, modeli statków. Niestety najciekawsza część, która mieści się na świeżym powietrzu była w czasie mojej wizyty niedostępna dla zwiedzających. Dlatego moja ocena jest jaka jest. Cena biletu normalnego to 17 Pln. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, mikezelizy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ciekawe muzeum opisujące historię polskiej marynarki wojennej. Ciekawe eksponaty, dużo interaktywnych informacji. Na piętrze niesamowicie piękne modele statków wojennych z XX wieku a także i okresu Od XVI wieku. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, MojeWedrowki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy to miejsce z dziećmi i pomimo że muzeum nie jest ogromne, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Miniaturowe, wykonane z niesamowitą dokładnością, stare i nowe statki naprawdę robią wrażenie.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, Aleksandra C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji