Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Gdynia
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Najlepsze sushi!”
Hashi Sushi Gdynia — recenzja

Hashi Sushi Gdynia
Nr 8 wśród 367 Restauracje (Gdynia)
Certyfikat jakości
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 10 września 2019

Pieczone surowe gotowane-wszystkiego co dusza może zapragnąć! A do tego pyszne kimchi uśmiechnięta obsługa i super serwis na telefon. Polecam

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, NayaMP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (284)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 284 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Troche sushi, trochę makaronu undon z owocami morza. Wszystko dobre mimo pelnej knajpki. Wyszlismy bardzo zadowoleni.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AndySop
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2019

Kiedyś z czystym sumieniem mogłem powidzieć najlepsze sushi w Polsce, dziś jedynie przeciętne sushi. Sushi nie wystaje już poza szereg jest po prostu przeciętne, a obsługa jest też bardzo przeciętna - kiedyś bezproblemowo, dziś jeden wielki chaos - obsługa myli zamówienia, ma problem z trafieniem do stolika, czy wpisaniu rabatu (karta stałęgo klienta) za każdym razem, ALE jest rzecz którą zawsze pamiętają jeżeli zamówimy na wynos - opłata za dowóz :) Pani kierownik obiecywała nam, że sytuacja z rabatem się nie powtórzy, a jednak zawsze to samo... Do tego obiecanej rekompensaty nigdy nie ma :( Przy aktualnych cenach są miejsca gdzie można zjeść lepsze sushi.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, JakubInTravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi GdyniaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Panie Jakubie, przykro nam czytając tą opinię. Nie pozostaje nam nic innego jak starać się być lepszym. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze sushi w Trójmieście! Zestawy, zupy, wszystko pięknie podane. Można jeść na okrągło i nigdy nie ma się dość :)

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, mistiqpue
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi GdyniaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Z przyjemnością czytamy tę opinię! Dziękujemy! Do zobaczenia w Hashi sushi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre sushi! Polecam! Zamówiliśmy z żoną zestawy z futomakami. Świeże, smaczne, nie ma się do czego przyczepić. Brak 5 gwiazdki ze względu na obsługę, sam kelner ok, ale sushi masterzy zachowujacy się głośno rzucający bez żadnych oporów bluzgami przy gościach jest sytuacją nie do przyjęcia. Wiem, ze branża gastro rządzi się swoimi prawami w kuchni, ale jakieś wyczucie i minimum kultury wypadałoby zachować.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, shorkPL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaC1805, Kierownik, Hashi Sushi GdyniaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię. Uwagi Pana są dla nas cenne i bierzemy je sobie do serca. Pozdrawiamy serdecznie Hashi Sushi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Hashi Sushi Gdynia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Hashi Sushi Gdynia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem