Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Szału nie ma”

Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & Galeria
Nr 1 wśród 4 Kawa i herbata (Gdynia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Kuchnie: Śródziemnomorska, Współczesna
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie
Opis: Czarujące, kameralne bistro w centrum Gdyni, serwujące pyszne kompozycje sałat, świeżo wypiekane bagietki, makarony i zupy. Goście cenią to miejsce również za desery własnego wypieku, świeżo planoną kawę i bogaty wybór herbat /około 50 rodzajów/. Oprócz oferty gastronomicznej jest to lokal z galerią sztuki, gdzie swoje prace prezentują i sprzedają młodzi, zdolni artyści. Nastrojowa muzyka, przytulne wnętrze, książki, prasa, sztuka i doskonałe jedzenie, desery i kawa - stanowi istny raj dla duszy i podniebienia. SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Zrecenzowano 1 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

W restauracjo-kawiarni zjedlismy zupe(krem pomidorowy) oraz makaron z kurczakiem i makaron z lososiem. Zupka przepyszna, makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym calkiem calkiem. Niestety makaron z lososiem, mdly bez smaku. Obsługa miła, uśmiechnięta ale nikt nie zapytal nawet czy potrawy sa w porządku. No i ta wpadka na koncu, podana brudna lyzeczka do herbaty....

Dziękujemy, Marcin M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (98)
Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & Galeria — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 98 recenzji

Zrecenzowano 29 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Piękny zakątek w cichym miejscu miasta.
Krem z papryki zachwycił Nasze podniebienia a dodatek orzechów nerkowca i mozzarelli to już gastronomiczne WOW!
Tarta ze szpinakiem wraz z sałatą z prażonymi pestkami i pomidorkami idealnie wkomponowała się w drugie danie.
Klient traktowany priorytetowo, obsługa na najwyższym poziomie i ten wystrój...ahhh będziemy wracać!!!

Dziękujemy, edziolka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavendacafe, Właściciel, Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & GaleriaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2017

Serdeczne podziękowania za miłe słowa. "Lawendowe niebo w gębie" - genialne określenie!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Przepyszne sałatki, duży wybór, same świeże składniki. Pyszne ciasta i herbaty. Wszystko aż chce się jeść oczami. Śmiało można polecić

Dziękujemy, kastorcodex
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavendacafe, Właściciel, Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & GaleriaOdpowiedź udzielona 3 lipca 2017

Serdecznie dziękujemy za tę opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 kwietnia 2017

Jakże milo jest oceniać takie miejsce jak Lavenda Cafe. Podane espresso zaskoczyło mnie głębokim orzechowym aromatem i kremową konsystencją. Kawa była mistrzowska,a barista doskonale wykonał swoją pracę. Bagietka z indykiem również zasługuje na uznanie. Na koniec wspomnieć warto o torcie bezowym z malinami. Wszystkie testowane potrawy oraz kawa zasługują na najwyższą notę. Miejsce przytulne i zdecydowanie zasługujące na odwiedzenie podczas wizyty w Gdyni.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Buongustaio1309
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavendacafe, Właściciel, Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & GaleriaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Smaczna odskocznia od zgiełku miasta. To miłe, że tuż "za rogiem" można poczuć się tak przyjemnie w towarzystwie pysznej kawy i jeszcze lepszych deserów.

Dziękujemy, Grzegorz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lavendacafe, Właściciel, Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & GaleriaOdpowiedź udzielona 5 lipca 2017
Tłumaczenie Google

:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & Galeria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 
Gdynia, Pomorskie
Gdynia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja KawiarniaLavenda Cafe & Galeria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem