Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (76)
Filtruj recenzje
76 wyniki
Oceny podróżnych
46
16
10
1
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
46
16
10
1
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 76 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pierwszy raz na rodzinny wyjazd zarezerwowaliśmy apartament, a skłoniła nas do tego cena porównywalna do cen hoteli za mały pokój. Obiekt położony jest w bardzo malowniczej lokalizacji. Piękny widok na zatokę, dookoła cisza i spokój w środku miasta. Goście mają do wyboru miejsca parkingowe bezpłatne na zewnątrz lub płatne w hali garażowej. Apartament (50 m2) jest przestronny i dobrze urządzony, łazienka również była „pełnowymiarowa”. Bardzo przydał się aneks kuchenny gdzie jest mikrofalówka, płyta indukcyjna i mała lodówka. Zaskoczyło nas to, że w apartamencie były dwa telewizory - jeden w części dziennej i jeden w sypialni. Hotel dostarczył nam łóżeczko turystyczne wraz z pościelą dla dziecka. Śniadania bardzo smaczne, aczkolwiek przy kilkudniowym pobycie mogą się szybko znudzić. Plus za gofrownicę :)
Z minusów: w sypialni nie działała klimatyzacja, ale zasłonięcie okna zasłonami pomogło uniknąć nagrzania sypialni w dzień; w umywalce w łazience nie było zatyczki do odpływu - trzeba było uważać żeby nic do niej nie wpadło; brakowało nam ręcznika dla dziecka.
Podsumowując, na pewno jeszcze nie raz przyjedziemy do tego miejsca, ale wybierzemy apartament z widokiem na zatokę :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, eve-ostr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Longstay AparthotelOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Droga Panie Eve,
Dziękuję za komentarz. oraz uwagę dotycząca klimatyzacji. Recpecja hotelowa jest do Państwa dyspozycji przez całą dobę, zachęcam do zgłaszania w przyszłości wszelkich próśb oraz uwag.
Cieszę się,iż będziemy Państwa ponowną destynacją przy okazji kolejnej wiyzty w GDyni.
Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy z jesiennej Gdyni!
Małgorzata Winiarska
Dyrektor obiektu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Komfortowe warunki, wygodne, czyste i eleganckie apartamenty. Obiekt położony w pięknym miejscu na górce z widokiem na morze. Spokojne i ciche miejsce. Smaczne śniadania z dużym wyborem. Pokoje w pełni wyposażone.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Y1483IAkatarzynab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Longstay AparthotelOdpowiedź udzielona wczoraj

Szanowna Pani Katarzyno,
Dziękujemy za przemiły komentarz.Tak miłe słowa dodają nam skrzydeł i utwierdzają w przekonaniu, że nasza dbałość o szczegóły oraz komfort naszych Gości procentują.
Pozdrawiamy serdecznie!
Małgorzata Winiarska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

To mój drugi pobyt w tym obiekcie i miejsce jest godne polecenia.Miałem tylko jedno nie miłe doświadczenie od razu na poczatku, kiedy sie okazało ze w moim apartamencie morskim z pieknym widokiem na zatoke nie ma na czym usiąść na balkonie,zapytałem sie zakreconego młodego czlowieka na Recepcji dlaczego tylko u mnie na balkonie nie ma zadnego krzesła albo jakiegoś leżaka i czy mógłby coś z tym zrobić?a On na to że wcale nie jest obowiązkowe żeby takie wyposażenie było na balkonie,szczyt chamstwa ! ,na szczęśćie przysłuchująca sie tej rozmowie pani z ekipy sprzatającej powiedziała że nie ma problemu i coś załatwi i po 10 minutach miałem na balkonie dwa krzesła i stolik.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Oratank
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Longstay AparthotelOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowny Panie Oratank,
Dziękuję za podzielenie się opinią i przepraszam za niewłaściwe zachowanie Recepcjonisty, które zdecydowanie nie wpisuje się w nasze standardy.Mam nadzieję,iż będziemy mogli gościć Pana ponownie w naszym urokliwym obiekcie.
Pozdrawiam serdecznie,
Małgorzata Winiarska
Dyrektor obiektu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Jestem pod wielkim wrażeniem tego miejsca. Dojazd do hotelu- świetnie oznaczony, praktycznie z każdej strony człowiek wie- jak ma dojechać. Obsługa na recepcji- przemiła. Pani, która nas meldowała była niezwykle uprzejma, wytłumaczyła wszystko, uśmiechnięta- aż pozazdrościłam, że u mnie takiej osoby nie ma na recepcji. Śniadanie- niesamowite, jestem wegetarianką i znalazłam dużo produktów dla mnie. Obsługa na śniadaniu- przemiła, szybko uzupełniała braki, przy tym dyskretna- i znowu muszę napisać- że zazdroszczę..., bo w Warszawie ciężko o taką obsługę....Pokój #34- miłe zaskoczenie. Bardzo luksusowy i przede wszystkim czysty. Nie jestem do końca pewna, czy klimatyzacja działała poprawnie, ale wiem, że były upały, więc miała prawo szwankować. Całe otoczenie hotelu- jest bardzo przyjemne i sprawia bardzo dobre wrażenie. Jeżeli wrócę do Gdyni- to na pewno zatrzymam się w LONGSTAY apart. Gratulacje dla całego zespołu.

Wskazówka dotycząca pokoi: widok na morze, duże pokoje, czysto, pyszne śniadania
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, KatarzynaZ1384
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: msokul, Dyrektor Hotelu, Longstay AparthotelOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowna Pani Katarzyno Z,
Serdecznie dziękujemy za przemiły komentarz.Jest nam bardzo miło, iż nasz obiekt spełnił Pani oczekiwania.
Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy z Gdyni!
Małgorzata Winiarska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Pokój komfortowy, wygodne duże łóżko, czysta i bardzo ładna łązienka, woda w lodówce, herbata i kawa na blacie. Świetne miejsce na wypad do Gdyni. Do plaży 10min na pieszo. Polecam Aparthotel Longstay!

Wskazówka dotycząca pokoi: Komfortowy apartament.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, W1549YAsebastians
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji