Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (67)
Filtruj recenzje
67 wyniki
Oceny podróżnych
34
26
5
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
34
26
5
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 67 recenzji
Zrecenzowano: 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel z przemiłą obsługą, zarówno na recepcji jak i podczas śniadania.
Pokoj czysty, łóżka wygodne, niczego nie brakowało, plus za wode, kawę i herbatę w pokoju dwugwiazdkowego hotelu. Do niczego nie można się przyczepić. Śniadanie to totalny zawrót głowy, bardzo duza różnorodność i ogromny wybór. Można śmiało polecić.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Paulina B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AntaresManager, Kierownik sprzedaży, Hotel AntaresOdpowiedź udzielona 18 marca 2019

Szanowna Pani Paulino, dziękujemy za podzielenie się z Nami opinią na temat pobytu w Naszym Hotelu. Jesteśmy bardzo wdzięczni za ten niezwykle miły i wyczerpujący opis naszego Hotelu. Cieszymy się, że przyjemnie spędziła Pani u nas czas i mamy nadzieję, że jeszcze nas Pani odwiedzi. Od czerwca zapraszamy także do skorzystania z basenu i sauny. Pozdrawiamy, Zespół Hotelu Antares

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel blisko centrum Gdyni. Czyste pokoje, smaczne śniadania a juz niedługo ma być również basen. Jak na taki poziom to cena atrakcyjna. Godny polecenia szczególnie dla gości biznesowych.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, 304maciejb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AntaresManager, Kierownik sprzedaży, Hotel AntaresOdpowiedź udzielona 5 września 2018

Szanowny Gościu, dziękujemy za podzielenie się z Nami opinią na temat pobytu w Naszym Hotelu. Dziękujemy za polecenie i mile słowa. Potwierdzamy będzie basen, zapraszamy do odwiedzin :) Pozdrawiam, Specjalista ds marketingu i sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2018

Zarezerwowane trochę z przypadku, ale strzał w 10! Kameralny hotel z bardzo dobrą komunikacją do centrum Gdyni i do obwodnicy. Czysty, wygodny, funkcjonalny pokój, jasna, perfekcyjnie czysta łazienka (co nie jest regułą nawet w wyżej pozycjonujacych się hotelach). Sympatyczna obsługa plus rewelacyjne śniadanko dopełniają obrazu. Z przyjemnością wrócimy tu przy kolejnej wizycie w Trójmieście.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, wrobert_68
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AntaresManager, Kierownik sprzedaży, Hotel AntaresOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2018

Szanowny Gościu, dziękujemy za podzielenie się z Nami opinią na temat pobytu w Naszym Hotelu. Jesteśmy wdzięczni za tak wiele miłych słów! Zapraszamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiam, Specjalista ds marketingu i sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Około 6km od centrum. Pokoje wyremontowane ale małe, tak samo jak łazienki. Cenowo bardzo fajny - stosunek jakości do ceny bardzo wysoki. Okolo 500 zł za dwa pokoje dwuosobowe ze śniadaniem. Miła obsługa na recepcji. Polecam.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, pawe_g602
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AntaresManager, Kierownik sprzedaży, Hotel AntaresOdpowiedź udzielona 22 maja 2018

Szanowny Panie Pawle, Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego Hotelu. Do centrum z Hotelu Antares jest dokładnie 3,5 km:). Jesteśmy wdzięczni za miłe słowa i polecenie! Mamy nadzieję, że jeszcze nas Pan odwiedzi. Pozdrawiamy, Zespół Hotelu Antares

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2018

Hotel położony jest w pobliżu głównej arterii Gdyni, ok. 10 min jazdy samochodem do skweru Kościuszki. Z zewnątrz hotel wygląda niepozornie (przypomina bardziej hotele robotnicze) natomiast w środku wysoka jakość. Pokoje i łazienki przestronne i jasne. Sieć Wi-Fi bezpłatna. Zestaw kanałów telewizyjnych mógłby być troszkę większy. Na uznanie zasługuje śniadanie serwowanego w formie stoły szwedzkiego – duży wybór świeżych i pachnących dań (był nawet śledź w occie!).

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, LesioSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji